vineri 3 decembrie 2:47 PM

Abonare la google news

Kylian Mbappe va fi ”punctul central” la noua sa echipă. ”La PSG era problemă cu Messi și Neymar”


Kylian Mbappe este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai lumii, în momentul de față. Atacantul francez este dorit de mai multe echipe de top, dar mai are încă contract cu Paris Saint-Germain. Este posibil totuși ca parizienii să îl piardă gratis în vara anului viitor, dacă lucrurile nu iau o turnură neașteptată.


Telenovela Kylian Mbappe continuă

Kylian Mbappe a fost dorit intens de Real Madrid în această vară, însă mutarea nu s-a concretizat. Francezul va ajunge, cel mai probabil, din 2022 pe Santiago Bernabeu. Unii susțin că este posibil ca internaționalul să pună o condiție importantă înainte de a bate palma cu vreun club. Este vorba despre permisiunea de a participa la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, francezul rămânând cu un gust amar după ce șefii de la PSG nu i-au permis să meargă în această vară în Japonia.

Contractul campionului mondial va expira la finalul sezonului. Jurnaliștii străini susțin că Mbappe s-ar fi decis deja să plece gratis la Real Madrid. Asta, în ciuda faptului că șefii de pe Parc des Princes încă mai încearcă să îl convingă pe fotbalist să semneze o prelungire, pentru a pleca în schimbul unei sume de bani.

”Aici nu se va simți a treia roată la căruță!”

Între timp, cei de la Real Madrid au dat asigurări că Mbappe va fi extrem de apreciat în cadrul echipei dacă se va face transferul. Surse din cadrul clubului madrilen s-au arătat convinși de acest lucru.

Kylian are o idee foarte clară în minte și de asta a vrut să forțeze plecarea în vară, pentru a aduce bani grei în buzunarele lui PSG. Băiatul s-a comportat impecabil, nu putea să facă mai mult. Acum va veni gratis și e doar din cauza lor (n.r. a celor de la PSG).

Aici nu se va simți a treia roată la căruță, așa cum se întâmplă la PSG din cauza lui Messi și Neymar. Aici va fi punctul central al unui proiect ambițios de care el speră că se va îndrăgosti toată lumea.”, au transmis surse din cadrul clubului spaniol pentru cotidianul spaniol AS.

Starul francez de la PSG este dorit și de Liverpool, echipă lacare ar putea colabora cu un antrenor pe care fotbalistul îl admiră, Jurgen Klopp.

Playsport.ro