Abonare la google news

Kyle Walker s-a speriat de hoţi şi a plătit o avere pentru un câine de pază. „Sunt bani bine investiţi”

  • Jucătorii din Premier League au devenit ţinta hoţilor
  • Suma plătită de Walker pentru un doberman

Inspirat de decizia luată de coechipierul său, Raheeme Sterling, fundaşul lui Manchester City a luat legătura cu reprezentanţii firmei Chaperone K9, din Leicester. Internaţionalul englez a plătit 40.000 de lire sterline pentru dobermanul pe care l-a numit „Apollo”.

Kyle Walker a plătit 40.000 de lire sterline pentru un câine de pază

Pentru Kyle vor fi bani bine investiţi. Este hotărât să îşi protejeze familia cu orice preţ, iar Apollo vă poate ajuta. Câine va fi instruit să reacţioneze la anumite cuvinte cheie pe care doar familia le va cunoaşte.

Citeste si:  Noile restricții NU vor fi ridicate luni. Cluj-Napoca se apropie de 8 cazuri la mie!

Va păzi uşa din faţă, dar va face şi verificări în interiorul şi exteriorul casei. Singurul său obiectiv va fi să îi protejeze pe membrii familiei„, a dezvăluit un prieten al lui Kyle Walker pentru The Sun.

Printre cei care au decis să achite zeci de mii de euro pentru un câine de pază se numără şi starul lui Manchester United, Marcus Rashford.

Robin Olsen, ameninţat cu macetele de hoţi

Portarul lui Everton, Robin Olsen, a trecut prin clipe de groază. S-a trezit în casă cu o bandă de hoţi înarmaţi cu macete. Hoţii i-au luat ostatici pe soţia şi cei doi copii ai fotbalistului suedez în vârstă de 31 de ani. În acest el, Olsen le-a dat intruşilor bijuterii şi un ceas de lux.

Citeste si:  Primarul Timișoarei cere mai multe doze de vaccin, rata de infectare în oraș fiind ridicată: Sunt gata cele 11 centre de vaccinare, dar nu ne dorim să fie spaţii de muzeu

Robin a fost terifiat. Nu e deranjat de furt sau de pierderea lucrurilor materiale, ci de efectul pe care l-a avut asupra familiei sale. Sunt cu adevărat traumatizaţi. Este coşmarul oricarui parinte. Familia s-a mutat din acea casa, iar clubul a oferit fiecarui jucator propriul bodyguard„, a declarat un apropiat al fotbalistului.

Carlo Ancelotti, jefuit înaintea meciului Everton-Fulham

Au fost probleme şi pentru Carlo Ancelotti, a cărui casă a fost jefuită de hoţi. Fiica vitregă a managerului lui Everton a trecut prin momente şocante în momentul în care i-a văzut pe „mascaţi”. Poliţiştii din Blundellsands a fost chemată să intervină, dar în momentul în care au ajuns era deja prea târziu. Hoţii au fugit cu seiful.

Citeste si:  Clotilde Armand: Elevii din Sectorul 1 cu rezultate bune la învățătură vor beneficia de burse

Antrenorul de 61 de ani nu era acasă în momentul în care a avut loc spargerea. În shimb, fiica lui a auzit zgomote şi a dat chiar nas în nas cu hoţii. Chloe McClay a dezvăluit că aceştia erau îmbrăcaţi în negru, purtau cagule, şi au luat-o la fugă în momentul în care au văzut-o.

Facem apel la toţi cei care deţin informaţii despre jaful care a avut loc vineri. Un seif a fost furat de hoţii care au intrat prin efracţie. Doi bărbaţi au intrat într-o proprietate de pe Hall Road East şi, din fericire, nimeni nu a fost rănit„, se anunţă în comunicatul poliţiei.

Citeste articolul pe AS

 14 total views