2 iunie 1:06 PM

Abonare la google news

Kun Aguero, cadouri de peste 100.000 de euro pentru Manchester City

Aguero a „spart” peste 100.000 de euro pentru a le mulțumi celor din staff-ului Manchester City. Jucătorul care a petrecut 10 ani la această echipă a oferit peste 60 de ceasuri personalizate și un alt cadou care a șocat pe toată lumea. Gestul incredibil făcut de argentinian înainte de a pleca la Barcelona.

Sergio Aguero le-a mulțumit celor de la City, pentru cei 10 ani, oferindu-le cadouri de lux

Ceasuri de lux pentru peste 60 de angajațiCeasuri de lux pentru peste 60 de angajați

Kun a semnat cu Barcelona și urmează să-și înceapă noul sezon departe de echipa pentru care a jucat timp de 10 ani. Fotbalistul a vrut să le arate oamenilor de la Manchester City cât de mult îi prețuiește, așa că le-a cumpărat celor peste 60 de angajați din conducere ceasuri între 1.400 și 2.000 de euro. Fiecare are acum o amintire gravată cu mesajul „Gracias! Kun Aguero” (Mulțumesc! Kun Aguero).

Starul nu s-a oprit aici! A organizat o loterie la care a pus la bătaie un Range Rover de lux. Marele câștigător al premiului a fost magazionerul  celor de la City, potrivit marca.com. Sigur angajații acestui club nu o să poată uita despărțirea de fotbalistul care are 390 de apariții și 260 de goluri la acest club.

Manchester City îi face statuie lui Kun

Și pentru cei de la Manchester City este o despărțire grea pe care au decis să o marcheze într-un mod grandios. Aguero urmează să aibă o statuie în fața clubului „cetățenilor”. Lângă statuia celui mai bun marcator din istoria clubului o să fie și cele ale lui Vincente Kompany și David Silva.

Aguero a fost o parte vitală în acest proiect, de când a sosit în Anglia, în 2011. Iar în 2012 a oferit cel mai dramatic moment din istoria campionatului englez. A marcat în ultima secundă golul victoriei cu QPR și a dus titlul pe Etihad, chiar în dauna lui United. Din acel moment fanii l-au iubit necondiționat. Iar Aguero i-a răsplătit îndoit.

Aguero: „Acest club m-a adus în fruntea lumii”

Argentinianul a emis un comunicat în care a anunțat vestea plecării la vară. Vestea i-a întristat pe fani, emoționați de mesajul argentinianului.

Acest club mi-a oferit totul. Am fost sprijinit de la început și am ajuns în top. Am ajuns printre cei mai mari din lume. Vă mulțumesc și vă iubesc, a transmis Aguero

Din păcate, acest sezon a fost unul de coșmar pentru argenintian. A fost accidentat mereu, iar asta l-a împiedicat să mai ajute echipa. Pep Guardiola a fost nevoit să construiască un sistem fără el și lucrurile merg bine.

La 32 de ani, a venit momentul unei noi provocări pentru argentinian. Dar Aguero mai are până la vară să ajute la obținerea trofeului care îi lipsește din palmares: Liga Campionilor.

Citeste articolul pe PlaySport