1 mai 8:01 PM

Abonare la google news

Klaus Iohannis, mesaj de Paște: Miracolul Învierii ne aduce mereu împreună, fie că ne aflăm pe meleagurile natale sau peste hotare (VIDEO) Klaus Iohannis, mesaj de Paște: Miracolul Învierii ne aduce mereu împreună

„Miracolul Învierii ne aduce mereu împreună, fie că ne aflăm pe meleagurile natale sau peste hotare”, spune  preşedintele Klaus Iohannis în mesajul său de Paşte.

„Ne regăsim în taina sfântă a celei mai mari sărbători creştine, o celebrare a vieţii şi a speranţei. Miracolul Învierii ne aduce mereu împreună, fie că ne aflăm pe meleagurile natale sau peste hotare. Şi în acest an, credinţa ne rămâne la fel de puternică, chiar dacă nu putem fi încă alături de toţi cei dragi din cauza pandemiei de COVID-19, care continuă să afecteze întreaga lume”, este mesajul preşedintelui.

Iohannis mulţumeşte tuturor pentru „uriaşul efort naţional destinat protejării sănătăţii”.

„Împreună ne vom recăpăta normalitatea care ne-a lipsit atât de mult”

„Responsabilitatea celor care respectă măsurile de protecţie împotriva răspândirii virusului, dedicarea şi sacrificiile celor care luptă în prima linie pentru a-şi salva semenii, munca tuturor celor care fac societatea să funcţioneze – toate acestea stau mărturie că forţa naţiunii noastre este de nezdruncinat. Împreună, cu răbdare şi tărie sufletească, vom depăşi această teribilă perioadă şi ne vom recăpăta normalitatea care ne-a lipsit atât de mult. Vă urez tuturor ca Sfintele Paşti să vă aducă sănătate şi pace în suflete. Hristos a înviat”, le transmite Klaus Iohannis românilor.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Muncii

Președintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Muncii.

Acesta scrie că România este o țară cu oameni harnici, ambițioși și hotărâți să reușească, iar în acest spirit, „vom relansa economia, în beneficiul nostru, al tuturor”.

„Astăzi avem o șansă uriașă de a construi împreună, în perioada post COVID-19, România pe care ne-o dorim. Suntem o națiune de oameni harnici, ambițioși și hotărâți să reușească – acesta este spiritul în care vom relansa economia în beneficiul nostru, al tuturor! #ZiuaInternaționalăaMuncii”, a scris Klaus Iohannis.

Citeste articolul pe Gandul