Abonare la google news

Klaus Iohannis îl va primi la Palatul Cotroceni președintele Israelului. Când are loc întâlnirea celor doi șefi de stat

Klaus Iohannis și Reuven Rivlin, într-un colaj foto, se privesc unul pe celălalt. Președintele Israelului va susține un discurs în Plenul reunit al Parlamentului României. Sursa Foto: HEPTA

  • Klaus Iohannis, președintele României, și Reuven Rivlin, președintele Israelului, se întâlnesc marți, 8 iunie, la Palatul Cotroceni.
  • Președintele Rivlin va fi însoțit de o delegație de 60 de oameni de afaceri și lideri din domeniul economic,
  • Președintele Israelului va susține un discurs în Plenul reunit al Parlamentului României.
  • Joi, 10 iunie 2011, Reuven Rivlin, Șeful Forțelor Aeriene Israeliene și Șeful Forțelor Aeriene Române vor participa la ceremonia de comemorare a soldaților care și-au pierdut viața în accidentul de elicopter din 2010, în Munții Bucegi.

Marți, 8 iunie 2021, Klaus Iohannis se întâlnește la Palatul Cotroceni cu Președintele Israelului. Acesta va fi însoțit de o delegație de 60 de oameni de afaceri israelieni și lideri din domeniul economic.

Președintele Israelului va susține un discurs în Plenul reunit al Parlamentului României, la invitația președinților celor două camere, Anca Dragu și Ludovic Orban.

Joi, 10 iunie 2021, Președintele Rivlin, Șeful Forțelor Aeriene Israeliene și Șeful Forțelor Aeriene Române vor participa la ceremonia de comemorare a soldaților care și-au pierdut viața în accidentul de elicopter din 2010, în Munții Bucegi.

Oficialilor li se vor alătura 100 de membri ai familiilor celor 7 eroi.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews