vineri 22 octombrie 12:00 PM

Abonare la google news

Klaus Iohannis, apel către români: ”Altă soluţie nu e pentru a scăpa de pandemie”

Preşedintele Klaus Iohannis a îndemnat, din nou, românii să facă ceea ce trebuie, aceasta făcând un nou apel la vaccinare, de la Bruxelles, acolo unde este la Consiliul European.


”Combaterea pandemiei este din nou foarte importanta pentru noi, acasă situaţia este foarte complicată, spitalele la noi sunt arhipline, medicii sunt terminaţi că lucrează non-stop. Am sprimit sprijin de la opt state europene, alţii s-au declarat dispuşi să ne ajute.

Solidaritatea europeană nu este doar o expresie, ci un fapt. Trebuie să fim serioşi şi să acceptăm odată acest lucru. În alte state din ţările din Vest, pandemia a fost doborâtă prin vaccinare, sunt rate de vaccinare de 80-90% şi au ajuns puţini oameni la ATI.


Noi de ce nu putem aşa ceva? De ce trebuie să dăm ascultare unora care vorbesc prostii în spaţiul public, pe Facebook?

Dragi români, mergeţi şi vă vaccinaţi, să nu ajungeţi la spital, să nu daţi boala mai departe”,  a declarat Klaus Iohannis.

Președintele României, Klaus Iohannis, participă în această perioadă la reuniunea Consiliului European, care are loc la Bruxelles.

Un nou bilanț dezastruos

În ultimele 24 de ore au fost 15.410 cazuri noi de COVID-19. Alte 357 de decese au fost raportate de autorități, la persoane infectate cu coronavirus.

„Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 22 octombrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 15.410 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 357 decese dintre care 1 anterior. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Cancan.ro


Stirile.eu