14 octombrie 11:55 PM

Abonare la google news

Klaus Iohannis a fost testat pentru COVID-19. Vizita oficială în Letonia a fost amânată

Vizita oficială a preşedintelui Klaus Iohannis în Republica Letonia, care ar fi trebuit să aibă loc vineri şi sâmbătă, a fost amânată, după ce preşedintele Letoniei a fost confirmat cu noul coronavirus. 

 

„Vizita oficială a preşedintelui României, Klaus Iohannis, în Republica Letonia, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 15 – 16 octombrie, a fost amânată, având în vedere faptul că preşedintele Letoniei a fost confirmat pozitiv la infectarea cu SARS-CoV2”, a afirmat Administraţia Prezidenţială joi, pentru Agerpres. 

După întâlnirea cu preşedintele Letoniei, Egils Levits, Klaus Iohannis a efectuat un test pentru COVID-19, iar rezultatul a fost negativ, după cum informează Digi24.

Potrivit presei letone, preşedintele Egils Levits, revenind miercuri seara dintr-o vizită de lucru în Suedia, a făcut un test rapid antigen COVID-19, care a ieşit pozitiv. Ulterior, preşedintele Levits a făcut testul PCR, care a confirmat infecţia cu SARS-CoV-2. 

Preşedintele leton l-a sunat personal pe şeful statului român pentru a-i explica situaţia şi pentru a amâna vizita.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul