luni 4 ianuarie 11:22 PM

Abonare la google news

Kevin De Bruyne negociază dur cu Manchester City pentru un nou contract ! Starul belgian a refuzat o primă ofertă uriașă


Internaționalul belgian Kevin De Bruyne a refuzat prima ofertă a lui Manchester City de prelungire a actualului său contract de pe Etihad Stadium.


Este de așteptat ca atacantul lui Pep Guardiola să își prelungească înțelegerea cu echipa din Eastlands.

Conform presei din țara sa natală, există discrepanțe încă de la început asupra contractului pe care ar trebui să îl semneze Kevin De Bruyne, care își reprezintă singur interesele, după ce a renunțat la colaborarea cu vechiul său agent.

Kevin De Bruyne și Manchester City nu s-au înțeles la primele discuții. Belgianul nu mai are impresar și a refuzat 16 milioane de euro pe sezon

Potrivit celor de la HLN, există o dispută între club și jucător din cauza termenilor financiari.

Inițial s-a crezut că fotbalistul de 29 de ani va ajunge la un acord pentru prelungirea cu doi ani a actualului său contract, ceea ce ar fi însemnat că ar fi rămas pe Etihad Stadium cel puțin până în vara lui 2025.

Salariul propus de club ar fi situat în jurul sumei de 16 milioane de euro pe sezon pentru coordonatorul de joc al celor de la City.

Kevin De Bruyne are un venit de 13 milioane de euro pe an

De Bruyne a semnat un nou contract cu City ultima oară în 2018, pentru un salariu stagional de 13 milioane de euro, dar de atunci internaționalul belgian a câștigat 2 titluri de Premier League cu echipa lui Pep Guardiola.

Sezonul trecut City a pierdut titlul după o luptă aprigă cu Liverpool, dar cu toate acestea De Bruyne și-a adjudecat trofeul PFA Player of the Season.

De Bruyne se reprezintă singur în relația cu clubul de pe Etihad după ce agentul său Patrick de Koster a fost arestat din cauza unor nereguli financiare.

Sursa: Prosport.ro