vineri 3 decembrie 8:01 AM

Abonare la google news

Kelemen Hunor: Nu se ia în calcul introducerea certificatului verde la biserică


Sursa Foto: HEPTA


  • Kelemen Hunor crede că documentul este necesar în zonele publice, la fel şi vaccinarea, dar nu a agreat ideea obligativităţii vaccinării.
  • ”În acele zone unde în fiecare zi personalul se întâlneşte cu mulţi cetăţeni, copii, da, sunt de acord, dar important este să aduci argumente, că vaccinul nu te omoară, vaccinul te salvează”.

Autorităţile nu iau în calcul introducerea certificatului verde pentru a putea merge la biserică, a declarat joi vicepremierul Kelemen Hunor, care a apreciat că vaccinarea este necesară pentru personalul care vine în contact cu cetăţenii sau cu copii.

Kelemen Hunor a precizat că există încă discuţii în coaliţie în privinţa certificatului şi nu a oferit detalii suplimentare. „În ceea ce priveşte bisericile, nu există intenţia de a introduce certificatul verde, nici la farmacie, nici la alimentara”, a declarat vicepremierul la Antena 3.

Kelemen Hunor crede că documentul este necesar în zonele publice, la fel şi vaccinarea, dar nu a agreat ideea obligativităţii vaccinării. ”În acele zone unde în fiecare zi personalul se întâlneşte cu mulţi cetăţeni, copii, da, sunt de acord, dar important este să aduci argumente, că vaccinul nu te omoară, vaccinul te salvează”.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Alephnews.ro