10 februarie 9:55 AM

Abonare la google news

Kelemen Hunor: Am discutat în coaliție să scoatem voucherele de vacanță pentru 2021. Sporul de risc pentru lucrul cu calculatorul trebuie eliminat

Kelemen Hunor, președinte UDMR și vicepremier al guvernului Cîțu, a anunțat astăzi că voucherele de vacanță vor fi eliminate în acest an, în încercarea de a ține cheltuielile bugetare sub control.

El a spus că prin eliminarea voucherelor se face o economie la buget de circa 1,7 miliarde de lei, iar în acest an vor putea fi folosite voucherele din anii precedenți.

El a mai anunțat că există ”un spor pentru risc când lucrezi la calculator, nu cred că trebuie păstrat, toată lumea lucrează pe calculator în secolul 21”.

Întrebat despre pensiile speciale, Hunor a spus că ”ori eliminăm toate pensiile speciale, ori stabilim un plafon pentru toate pensiile speciale”.

Kelemen Hunor a mai spus că proiectul legislativ privind măsurile de scădere a cheltuielilor bugetare va fi discutat în ședința de guvern de astăzi.

Vicepremierul a făcut declarațiile la ieșirea din Spitalul Militar, unde a primit a doua doză de vaccin. (Foto: Kelemen Hunor / Sursa: Facebook)


Sursa: G4Media