Abonare la google news

Katie Price a divorțat de al treilea soț și urmează să se căsătorească din nou: ”Acum pot să-mi continui viața”

Katie Price a divorțat de la treilea soț și urmează să se căsătorească din nou. Modelul se iubește acum cu Carl Woods.

Katie Price și Kieran Hayler s-au căsătorit în 2013 și au împreună doi copii. Modelul mai are alți trei copii din căsniciile anterioare.

Katie Price a decis să divorțeze de tatăl copiilor ei, după ce Kieran Hayler a înșelat-o cu bona lor și ulterior a avut o aventură cu cea mai bună prietenă a lui Katie, timp de șapte luni. Acum s-a pronunțat divorțul, iar cei doi au rămas în relații amiabile de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

Citeste si:  Revine Cortacero la Dinamo după ce echipa s-a salvat de la retrogradare

”În sfârșit am semnat actele de divorț. Sunt atât d efericită că am scăpat din acest mariaj. Singurul lucru bun care a ieșit din asta sunt copiii mei. Acum pot să merg mai departe și să las tot răul în urma mea. Tot ce pot să-i urez fostul meu soț este ”Mult Noroc!”. Abia aștept să-mi trăiesc viața alături de Carl”, a declarat vedeta.

Citeste si:  Raed Arafat, declarații despre slujba de Înviere: "Nu dorește nimeni să limiteze drepturile la activitatea religioasă "

După separarea de Kieran Hayler, Katie și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat. Este vorba despre Carl Woods. Cei doi sunt împreună de aproape un an și au planuri de căsătorie.

”El spune că se va întâmpla când mă aștept cel mai puțin. Ne vom logodi și ne vom căsători, 100%. Dar nu mi-a spus când. Mi-a spus doar că acest lucru se va întâmpla foarte curând. Știm deja cum va fi ziua nunții noastre, am plănuit totul, dar nu vom spune nimic nimănui”, a mai declarat vedeta.

Citeste si:  O viaţă mai bună pentru elefantul Kaavan. Nu mai este cel mai "singuratic elefant"

 

Citeste articolul pe Cancan