Abonare la google news

Kanye West a devenit cel mai bogat om de culoare din istoria SUA. În urmă cu cinci ani avea datorii de 53 de milioane de dolari

kanye-westFoto: ProfiMedia

Averea lui Kanye West este apreciată în acest moment la 6,6 miliarde de dolari, relatează People. Astfel, el a devenit cea mai bogată persoană de culoare din istoria Statelor Unite.

Mai mult de jumătate din averea sa se datorează brand-ului de haine şi încălţăminte Yeezy, care are parteneriate cu Adidas şi Gap. Valorea Yeezy este apreciată între 3,2 miliarde şi 4,7 miliarde de dolari.

Noua colaborare pe care Yeezy o va lansa împreună cu Gap i-ar putea aduce rapper-ului în vârstă de 44 de ani până la 970 de milioane de dolari.

Kanye West, care este în procesul de a divorţa de Kim Kardashian, are 122 de milioane de dolari în bani cash şi acţiuni, iar 110 milioane de dolari valorează tot catalogul său muzical. Rapper-ul mai are 1,7 miliarde din alte active, precum brand-ul Skims, fondat de Kim Kardashian. West şi Kardashian au împreună patru copii: North, Chicago, Saint şi Psalm.

În 2016, Kanye West a anunţat că are datorii de 53 de milioane de dolari. La acea vreme, West i-a cerut lui Mark Zuckerberg, într-un mesaj pe Twitter, să îi împrumute 1 milion de dolari.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews