vineri 3 decembrie 1:57 PM

Abonare la google news

Kamara, noi dezvăluiri despre amanta lui Reghecampf: „Fuma şi bea enorm. Nu se trata de anumite boli şi nu mergea la şcoală”


Kamara, noi dezvăluiri despre Corina Caciuc. Cântăreţul a povestit cum a cunoscut-o pe femeia care i-a „stricat” căsnicia Anamariei Prodan şi a declarat că nu a avut niciodată o relaţie cu ea, ci doar s-au întâlnit de câteva ori.


Citeşte şi: Kamara intervine în scandalul pozelor cu Corina Caciuc, amanta lui Reghe: „Am văzut-o de câteva ori, o chemam pe la mine. Niciodată mai mult de o noapte”

Kamara, noi dezvăluiri despre Corina Caciuc

De mic eu mi-am crescut fraţii pentru că tatăl nostru a murit când eu aveam şapte ani. Am trei surori şi un frate.

Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care îşi irosea viaţa, care nu mergea la şcoală, care fuma enorm, care nu se trata de diferite boli, care nu avea legătură cu părinţii ei, care bea enorm, considerând că o astfel de viaţă se iroseşte aiurea şi tinereţea nu e veşnică şi cea mai mare ruşine pentru o femeie este să fie tratată aşa de bărbaţi.

Chiar lecţia aceea de viaţă a fost ca ea să conştientizeze că se va face de cel mai mare râs dacă nu se opreşte şi dacă nu o ia pe calea cea bună şi normală pentru un om”, a spus Kamara la o emisiunea TV.

Legat de informaţiile conform cărora Corina Caciuc s-ar fi apropiat şi faţă de dansatorii din trupa lui Kamara, artistul a declarat: „Nu vreau să vorbesc despre dansatori sau alte persoane căci fiecare are familie şi acest subiect cu această fată chiar nu interesează pe nimeni. E lesne de înţeles că singura persoană care îşi face cu disperare reclamă în această poveste este cea necunoscută şi sper că toată lumea a înţeles acest lucru.

În această poveste ce este hilar că singura persoană care îşi face reclamă, căci este avidă după ea, este persoana necunoscută”.

Romaniatv.net