1 ianuarie 1:07 PM

Abonare la google news

Justin Bieber se pregătește să devină pastorul unei biserici din Los Angeles

Cântărețul Justin Bieber studiază pentru a deveni pastor al unei biserici din Los Angeles.

Idolul muzicii pop dorește să îl înlocuiască pe pastorul Carl Lentz, care a plecat în urma unui scandal sexual, scrie The Sun.

Fostul mentor al lui Justin Bieber, Carl Lentz, în vârstă de 42 de ani, a părăsit Biserica Hillsong din Los Angeles, după mai multe scandaluri amoroase.

Artistul Justin Bieber, în vârstă de 26 de ani, a lăudat biserica înțesată cu vedete că l-a ajutat să treacă peste „perioada neagră” în care consuma droguri și avea ieșiri necontrolate.

„Nu renunță la muzică”

O sursă apropiată vedetei a declarat pentru revista OK!: „Justin nu a fost niciodată mai fericit sau sănătos și simte că datorează asta bisericii.

Nu renunță la cariera muzicală, dar consideră că are o chemare mai înaltă”.

Bieber participă de mulți ani la activitățile bisericii și a cântat în corul acesteia, în fața soției sale, Hailey, în vârstă de 24 de ani.

Congregația a inclus vedete precum cântăreața Selena Gomez (28 de ani), fosta iubită a lui Bieber, care a plecat însă după scandalul sexual legat de Carl Lentz.

Patru femei susțin că au avut aventuri cu bărbatul însurat, care are și trei copii.

Relația lui Bieber cu Lentz se răcise simțitor în ultimele luni premergătoare „concedierii” lui Lentz, care a fost dat afară din biserică în luna noiembrie.

Justin Bieber, diagnosticat cu o boală gravă. Dezvăluirile făcute de artist

Justin Bieber a dezvăluit că a fost diagnosticat recent cu boala Lyme, o infecție cauzată de bacterii purtate în mod obișnuit de căpușe, a relatat CNN.

Cântărețul canadian în vârstă de 25 de ani a împărtășit vestea miercuri, printr-o postare pe pagina sa de Instagram, relatează CNN. Artistul a povestit cum unii oamenii au sugerat că arată ca și cum ar fi „pe meth” (drog psiho-stimulent care cauzează stări de euforie), fără să bănuiască adevăratul motiv al schimbărilor fizice.

„Nu și-au dat seama că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme, și că, în plus, am suferit de o formă gravă de mononucleoză cronică, afecțiune care mi-a afectat pielea, funcțiile creierului, nivelul de energie și sănătatea generală”, a scris el.

Sursa: Gandul