marți 8 iunie 12:00 PM

Abonare la google news

Jurnaliștii din Scoția spun că Ianis Hagi nu mai are viitor la Rangers


Jurnaliștii din Scoția insistă și spun că Ianis Hagi nu mai are viitor la Rangers. Asta deși Steven Gerrard îl consideră esențial pe internaționalul român pentru parcursul din sezonul viitor. Gruparea de pe Ibrox dorește să își apere titlul de campioană sezonul trecut. Mai mult, „protestanții” au ca obiectiv și accederea în grupele UEFA Champions League.


Ianis Hagi a fost printre cei mai buni fotbaliști ai lui Rangers în stagiunea recent încheiată. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 22 de ani a jucat 45 de meciuri pentru echipa lui Gerrard în toate competițiile. El a reușit să marcheze 8 goluri și să dea și 15 pase decisive. Mai mult, el a fost cel mai bun pasator decisiv din Premiership, cu 12 assist-uri reușite.

Jurnaliștii din Scoția insistă și spun că Ianis Hagi nu mai are viitor la Rangers! Spania ar putea fi următoarea destinație

Astfel, Ianis Hagi a atras interesul mai multor echipe importante din Europa. Cel mai mult s-a scris despre interesul celor de la Sevilla, Lazio, Galatasaray și VFL Bochum pentru fostul jucător al Viitorului. Oficialii lui Rangers nu ar intenționa să renunțe însă la mijlocașul lor ofensiv. Mai mult, l-au pus pe Ianis coperta unui articol în care fanii echipei sunt îndemnați să cumpere acțiuni la clubul de pe Ibrox Park.

Ianis Hagi este dorit de Lazio, Sevilla, Galatasaray și BochumIanis Hagi este dorit de Lazio, Sevilla, Galatasaray și Bochum

Cu toate acestea, se pare totuși că există șanse ca Ianis Hagi să nu mai continue la Rangers. Sau cel puțin așa susțin scoțienii de la Daily Record. Ei spun că ar exista niște tensiuni între fotbalist și club. Acestea ar fi fundamentate pe faptul că Ianis a jucat mai puține minute decât și-ar fi dorit în sezonul recent încheiat.

În plus, oficialii clubului nu ar dori să îl lase să evolueze la Jocurile Olimpice de la Tokyo, lucru ce l-ar deranja foarte mult pe Hagi. Rangers ar urma să joace în acea perioadă primele meciuri din preliminariile UEFA Champions League.

Presa din Scoția anunță mai multe plecări importante de la Rangers

În acest context, scoțienii reiterează posibilitatea ca Ianis să ajungă în cele din urmă la Sevilla. Mai mult, se pare că Steven Gerrard ar putea rămâne și fără alți doi jucători foarte importanți. Este vorba despre Alfredo Morelos, golgheterul echipei, și despre mijlocașul defensiv finlandez Glen Kamara.

În același timp, fostul mare mijlocaș al lui Liverpool ar putea primi și întăriri în următoarea perioadă. Daily Record notează despre interesul campioanei Scoției pentru jucători precum Joey Veerman, Danilho Doekhi, Joseph Okumu sau Salih Ozcan.

 

 

Playsport.ro