Abonare la google news

Jucătorii de la PSG, victimele hoţilor. Di Maria a aflat în timpul meciului. Părinţii lui Marquinhos, sechestraţi de hoţi

dimariaFoto: Profimedia

  • Angel Di Maria și Marquinhos au fost tâlhăriți în timpul meciului de aseară
  • Familiile celor doi sunt nevătămate, chiar dacă au fost în case în momentul jafurilor
  • Tâlharii au furat un seif din casa lui Angel Di Maria
  • Di Maria a mai fost victima unei tentative de tâlhărie în 2015, când juca la Manchester
Citeste si:  Părinţii au plătit mai mult pentru educaţia copiilor în primul an de pandemie, comparativ cu 2018

Doi fotbaliști de la PSG au fost tâlhăriți în timpul meciului pierdut cu Nantes. Hoții au intrat în casele jucătorilor Angel Di Maria și Marquinhos.

În minutul 60 al meciului cu Nantes, Leonardo, directorul lui PSG, l-a sunat pe Pocchetino să îl înlocuiască pe Di Maria pentru că a aflat că niște tâlhari i-au intrat în casă, peste familia lui. Argentinianul a fost liniștit de antrenor la vestiare, apoi a fost dus de poliție acasă. Până să ajungă el, tâlharii s-au mutat și prin vecini, însă, și au intrat și peste părinții lui Marquinhos, pe care i-au sechestrat.

Citeste si:  E oficial: Părinții care se întorc la muncă până la vârsta de 6 luni a copilului primesc un stimulent de 1.500 de lei

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în niciuna dintre case. Echipa de social media a lui Marquinhos a confirmat că părinții lui nu au fost răniți. De partea cealaltă, familia lui Di Maria a scăpat și ea pentru că erau cu toții la parter și nu au auzit nimic, în timp ce jaful avea loc la etaj. Hoții au luat, însă, un seif din locuința argentinianului.

Citeste si:  Un partid cere inculparea lui Raed Arafat: „Pentru modul criminal în care s-a intervenit...”

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews

 13 total views