sâmbătă 11 septembrie 3:00 PM

Abonare la google news

Jucătorii de la FCSB au viață grea cu Edi Iordănescu.

Jucătorii de la FCSB au viață grea cu Edi Iordănescu. Tehnicianul nu pare dispus să facă concesii față de nimeni. Cine nu se va supune rigorilor sale profesionale, va trebui să-și găsească o altă echipă.


Mesajul a fost clar, tranșant, oferit chiar înaintea partidei cu Dinamo, de duminică, 12 septembrie, ora 21, de pe Arena Națională.

Fotbaliștii celor de la FCSB sunt plătiți foarte bine pentru nivelul Ligii 1, însă rezultatele nu sunt cele așteptate. Pentru lipsa rezultatelor, nu este întotdeauna responsabil doar antrenorul, ci și jucătorii. Există în lotul celor de la FCSB fotbaliști care, până acum, nu și-au justificat investiția, iar răbdarea conducerii este la limită.


Edi Iordănescu le face viață grea jucătorilor

S-a vorbit, zilele acestea, despre faptul că Edi Iordănescu ar fi dorit să scape de doi dintre atacanții pe care îi are în loc, pe ultima sută de metri din perioada de transferuri. Este vorba de Ivan Mamut și Andrei Dumiter, fotbaliști pe care i-a găsit la echipă și care nu l-au convins de calitățile lor sub nicio formă. Cei doi ar fi trebuit să ia drumul Clinceni-ului, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Ivan Mamut a refuzat să joace la o formație care se zbate în subsolul clasamentului, iar Andrei Dumiter bifase în acest sezon meciuri pentru două formații: Sepsi și FCSB. Astfel, regulamentul nu permite o a treia echipă la care să joace. Edi Iordănescu nu a negat acest lucru, însă a lăsat de înțeles că le mai dă o șansă jucători. Cel puțin până în iarnă. De asemenea, și ceilalți jucători de la FCSB sunt sfătuiți discret, indirect, să tragă tare la antrenamente și meciuri, dacă vor să mai rămână la FCSB din iarnă.

„Mamut și Dumiter sunt în program cu echipa, se antrenează normal, sunt jucători pe care i-am găsit aici. Niciun moment nu au ieșit din lotul nostru. Atâta timp cât sunt aici, orice jucător care va „reclama” o titularizare vom apela la ei. Toți jucătorii sunt la fel de importanți pentru mine. Vedeta pentru mine a fost întotdeauna echipa. Nimeni nu a fost bătut în cuie în primul 11. Așadar, cine demonstrează că se antrenează bine și poate aduce randament echipei, vom apela la ei. În iarnă, va fi prima linie pe care o voi trage și veți avea concluziile mele atunci. Dacă cineva nu se ridica la nivelul acestui club și pretențiilor mele, este posibil să ia o altă direcție”, a declarat Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Dinamo.

Prosport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !