vineri 3 decembrie 10:17 AM

Abonare la google news

Jucătorii de la CFR Cluj cred că Dan Petrescu va semna cu FRF


Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, s-ar fi înțeles cu oficialii FRF dar și cu conducătorii din Gruia pentru a prelua banca echipei naționale de fotbal.


În vestiarul liderului la zi din Liga 1 s-a dus vestea că Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au ajuns la un acord pentru ca „Bursucul” să-l înlocuiască pe Mirel Rădoi.

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat, după ultimul meci cu Liechtenstein, că nu va mai continua la conducerea primei reprezentative după ratarea calificării la barajul pentru Cupa Mondială din 2022.

Ce știu fotbaliștii de la CFR Cluj despre plecarea lui Dan Petrescu la naționala României: „Și-a dat acordul”

Mirel Rădoi (40 de ani) a preluat funcţia de selecţioner al primei reprezentative a României la data de 26 noiembrie 2019, post rămas vacant după plecarea lui Cosmin Contra.

Dan Petrescu, a declarat, pe 18 noiembrie 2021, într-o conferinţă de presă, că nu a fost sunat de conducerea Federaţiei Române de Fotbal pentru a i se oferi postul de selecţioner al echipei naţionalei a României, el precizând că în contractul său cu gruparea ardeleană există o clauză de reziliere „nu aşa de mare”, care poate fi achitată de oricine.

„Și-a dat acordul să preia naționala Romaniei. E discuție legată de clauza de reziliere, dar am înțeles că va găsi înțelegere la conducere”, a mărturisit unul dintre jucătorii celor de la CFR Cluj pentru ProSport.

Dan Petrescu, a treia variantă pentru FRF după Hagi și Lucescu Jr.

Mai nou, după ce au negociat cu Gheorghe Hagi și Răzvan Lucescu, antrenori care au refuzat oferta de selecționer, conducătorii Federației s-au reorientat către Dan Petrescu.

În cazul în care Petrescu ar merge la prima reprezentativă, se vehiculează numele lui Adrian Mutu pentru a-l înlocui pe banca formației ardelene.

CFR Cluj, lider detașat al campionatului intern, a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga 1, fără gol primit, după ultimul meci: 2-0 cu Academica Clinceni.

Prosport.ro