Jucător de la Astra, în presa elvețiană: „Conducătorii spun că Ioan Niculae va fi eliberat din închisoare peste trei sau patru luni”

Sebastien Wuthrich, fotbalistul elveţian al Astrei, a declarat în presa din țara sa că oficialii Astrei speră ca Ioan Niculae să se elibereze în curând, vestea arestării acestuia venind ca un trăznet din senin”.

Presa elevețiană: Proprietarul miliardar al clubului Astra Giurgiu, se află după gratii. Salariile nu se mai plătesc

La sfârșitul săptămânii trecute, Niculae a fost arestat și luat în custodie. Pedeapsa: 5 ani închisoare, pentru trafic de influență, incitare la evaziune fiscală, incitare la spălare de bani, în special în jurul companiei sale InterAgro (contracte fictive). Un trăsnet din senin. Asta ar putea însemna sfârșitul echipei de fotbal, notează  presa elevețiană.

Citeste si:  Marius Niculae, îngrijorat și de Crăciun de soarta lui Dinamo. „Să nu ajungem în situaţia Rapidului”

„Conducătorii spun chiar că Niculae va fi eliberat din închisoare peste trei sau patru luni”

Conducătorii Astrei le-ar fi transmis jucătorilor că Ioan Niculae va fi eliberat în „trei sau patru luni”.

Sebastien Wuthrich: „Conducătorii ne spun să nu ne facem griji. Ei spun chiar că Niculae va fi eliberat din închisoare peste trei sau patru luni, că nu este prima dată.

Poate că ne spun asta pentru ca lucrurile sportive să meargă mai bine şi Astra să prindă play-off-ul. Nu stiu. Este adevărat că, privind la televizor sau în ziare, chiar şi fără a înţelege totul, pare serios”.

Jucătorul austriac s-a plâns din cauza întârzierilor salariale și a dezvăluit că a făcut memoriu la FIFA: jucătorul Astra Giurgiu spune că fiica lui Ioan Niculae va rezolva totul, până pe 4 martie, deși se preconizează un posibil faliment.

Citeste si:  Concertul de Crăciun Andrea Bocelli va putea fi urmărit de acasă pe 12 decembrie

„Două luni de întârziere a salariilor după primele două luni. Am acţionat la FIFA, care a cerut clubului să mă plătească, ceea ce au făcut. Acum este la fel. Din nou două luni de întârziere a salariilor, în ceea ce mă priveşte, patru luni pentru unii coechipieri.

Ni s-a spus că fiica lui Niculae va face ceea ce este necesar, clubul are termen până la 4 martie să o rezolve”, a declarat Wuthrich, pentru lematin.ch, citat de news.ro.

Citeste si:  Liviu Dragnea s-a vindecat de Covid-19, dar acum are alte probleme de sănătate. Codrin Ștefănescu l-a vizitat în închisoare, în ultima zi a anului 2020

Ioan Niculae, condamnat la cinci ani de închisoare

Omul de afaceri Ioan Niculae, administrator al InterAgro, a fost condamnat, joi, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani de închisoare în dosarul în care este acuzat, între altele, că „a corupt” oameni de afaceri, funcţionari publici şi înalţi demnitari să promoveze o Hotărâre de Guvern prin care să fie acordate facilităţi fiscale privind subvenţionarea achiziţiei de îngrăşăminte chimice, acest lucru aducând InterAgro un beneficiu de 600 de milioane de euro. Niculae a fost încarcerat vineri.

Sursa: Gandul

 8 total views