vineri 12 noiembrie 12:11 AM

Abonare la google news

Jucătoare de fotbal bătută cu ranga de indivizi care ar fi fost plătiți de o colegă de echipă


Presa din Franța a oferit noi detalii în cazul jucătoarei de fotbal de la PSG care a fost bătută cu ranga de mai mulți indivizi. Agresorii ar fi fost plătiți de Aminata Diallo, care, culmea, este coechipieră cu victima la formația de pe Parc des Princes. Diallo, care are 26 de ani, a fost arestată de autorități.


Ce a decis procuroarea în cazul jucătoarei de fotbal bătută cu ranga

Kheira Hamraoui (31 de ani), jucătoare de fotbal la PSG, a fost bătută cu ranga recent de mai mulți indivizi. Partea și mai dureroasă este că agresorii ar fi fost plătiți de o colegă de echipă a victimei.
Este vorba despre Aminata Diallo, care a fost deja arestată și pusă sub acuzare. Pe lângă Diallo, poliția a mai reținut deja și un bărbat, care este acuzat pentru crimă organizată și acte de tortură.

Cazul este în plină desfășurare și, potrivit L’Equipe, procurorul din Versailles a informat că va extinde audierile cu încă 24 de ore pentru a putea afla exact ce s-a întâmplat.
Sakina Karchaoui, o altă jucătoare de la PSG, a fost deja audiată de două ori în acest caz din postura de martor. De asemenea, Katoto și Geyoro, alte două coechipiere ale victimei, au fost și ele audiate.
Potrivit sursei menționate, Sakina Karchaoui a fost chemată la audieri pentru a doua oară după ce ar fi primit mai multe amenințări prin intermediul unor apeluri anonime.

Filmul agresiunii

Jurnaliștii de la BBC au scris recent că doi bărbați mascați au atacat-o pe Kheira Hamraoui, au scos-o din mașină și au lovit-o cu o rangă de fier în zona picioarelor. Toate acestea, la cererea unei fotbaliste de la PSG. Tânăra se numește Aminata Diallo și joacă pe post de mijlocaș la echipa feminină de fotbal din Paris. Victima îi era concurentă pe post, iar atacul ar fi fost pus la cale de către Aminata Diallo tocmai pentru a elimina concurența pentru primul ’11’ la PSG.

Kheira Hamraoui a avut nevoie de îngrijiri medicale. Prin urmare, ea a fost transportată la un spital. Primele date arată că aceasta a suferit câteva răni la nivelul mâinilor și picioarelor.

Unde a avut loc atacul

Aminata Diallo și Kheira Hamraoui au ieșit în oraș în seara de 4 noiembrie, împreună cu mai multe coechipiere și membri ai staff-ului. La întoarcere, autoturismul în care se aflau cele două a fost atacat de doi necunoscuți mascați. La un moment dat, mascații au lovit-o cu o bâtă de fier pe Kheira la nivelul picioarelor.

Reprezentanții clubului parizian au reacționat în urma tragicului incident.

PSG confirmă că Aminata Diallo a fost reținută de poliția din Versailles, după un atac asupra unei jucătoare din cadrul clubului, joia trecută. Paris Saint-Germain condamnă în cel mai puternic mod cu putință actele de violență comise.

Clubul a luat toate măsurile necesare pentru a asigura sănătatea și siguranța întregii echipe feminine. PSG colaborează cu poliția pentru a clarifica situația. Clubul va analiza evoluția anchetei și va lua măsurile necesare.”, se arată în comunicatul transmis de clubul din Franța.

Kheira Hamraoui a revenit în familia PSG în vara acestui an. Ea a mai jucat în trecut la echipa franceză. Mai exact, între 2012 și 2016. Sportiva în vârstă de 31 de ani a câștigat două titluri în Franța și două trofee ale Ligii Campionilor cu PSG. Ea a mai cucerit două titluri în Spania și un trofeu al Ligii Campionilor cu FC Barcelona.

Începe duelul titanilor. Real Madrid și PSG vor să pună mâna pe starul lui Manchester City.

Playsport.ro