miercuri 13 octombrie 4:15 PM

Abonare la google news

Jojo, despre pictorialele din Playboy şi scenele nud din filmul Poker: „Nuditatea era adusă la un rang de artă”

Jojo, despre pictorialele din Playboy şi scenele nud din filmul Poker. „Știi ce nu înțeleg? E bogăție pe partea asta de nuditate în filmul românesc, filmul de artă, în mod special. Eu am avut o scenă mititică într-un film care nu era de artă și tot pe aia o țineți minte.


În timpul ăla se promovau multe alte filme de artă unde era o bogăție de nuditate peste tot și tu tot scena mea ai reținut-o. Trebuie să te mai uiți la filme”, a spus Jojo.

Citeşte şi: Jojo şi Liviu Vârciu, la „Te cunosc de undeva”! Cei doi au fost iubiţi şi plănuiau să se căsătorească


Jojo, despre pictorialele din Playboy

Jojo a pozat la 19 ani pentru revista Playboy, iar Cătălin Măruță a ținut să sublinieze asta: „Cineva spune că ai fost și în revista aia pentru bărbați, o are el”.

Actriţa a mărturisit că nuditatea, la vremea aceea, nuditatea era privită ca o artă. Acum, lucrurile au scăpat de sub control, pe Instagram fiind postate tot felul de imagini vulgare, este de părere vedeta.

Pe vremea aceea, cumva, pentru că eu sunt o mare iubitoare de artă, chiar și în acele pictoriale, nuditatea era cumva adusă la un rang de artă.

Ce văd astăzi pe Instagram, fără a fi… este cumva foarte tricky. Eu sunt ușor speriată, artistul din mine, deși sunt foarte liberă în gândire. Acolo nu este nicio revistă, se pozează fetele alea singure”, a adăugat vedeta.

Printre altele, Jojo a recunoscut că a fost îndrăgostită de Florin Călinescu, pe vremea când era la radio. „Feblețe, n-am cum. E taur ca mine. Știi că am fost îndrăgostită de el? Când îi auzeam vocea la radio. Doamne, cât îl ascultam.

Florin, nu știu dacă ți-am zis vreodată că îți ascultam emisiunea de la radio. Eram îndrăgostită de vocea lui, eram topită. După ce l-am cunoscut am zis: „wow, uite-l pe Florin Călinescu”. Eram puștoaică, aveam 12 ani, eram singură, normal”, a mai spus Jojo.

Romaniatv.net


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !