Abonare la google news

Jerry Gane se teme deja pentru derby-ul cu FCSB, din cauza terenului din „Ștefan cel Mare”: „Jucătorii se plângeau în vestiar!”. Singura dorință a antrenorului lui Dinamo

Jerry Gane, antrenorul în vârstă de 49 de ani al lui Dinamo, s-a declarat îngrijorat din cauza situației terenului de pe stadionul din „Ștefan cel Mare”, după eșecul cu Chindia Târgoviște, scor 0-1.

Dinamo și Chindia Târgoviște s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 17 din Liga 1, iar trupa lui Emil Săndoi a învins cu scorul de 1-0.

Dinamoviștii s-au plâns de starea gazonului din „Ștefan cel Mare”, însă Emil Săndoi a declarat că se aștepta să fie și mai rău de atât.

Jerry Gane se teme înaintea derby-ului cu FCSB, din cauza terenului de pe Stadionul „Dinamo”

În luna februarie, Dinamo va întâlni de două ori pe teren propriu rivala FCSB: în etapa cu numărul 21 din Liga 1 (3 februarie, ora 20:00) și în optimile de finală ale Cupei României (în jurul datei de 10 februarie).

Deși Dinamo mai are de disputat trei meciuri în campionat până la prima întâlnire amintită cu FCSB (cu FC Botoșani, Gaz Metan și UTA Arad), Jerry Gane se gândește deja la derby și se teme din cauza suprafeței de joc.

„Băieții s-au temut pentru integritatea lor. A fost un meci închis, în care n-am riscat nici ei, nici eu. Trebuie să văd ce s-a întâmplat. E imposibil să joci așa. Dacă sunt temperaturi mai mici decât azi, se pot accidenta jucătorii. Acum trebuie recuperați jucătorii. Legat de încălzire… Întâlnim aceeași situație de ani de zile. Nu putem să lăsăm așa lucrurile. O să văd, pe viitor. O să avem meci cu FCSB, peste o săptămână. Trebuie să avem un gazon foarte bun. Jucătorii se plângeau în vestiar de acest lucru”, a spus Jerry Gane, la flash-interviurile de după meciul cu Chindia Târgoviște.

Jerry Gane nu mai are încredere în Pablo Cortacero și se bazează pe suporterii lui Dinamo

Antrenorul lui Dinamo speră să nu mai piardă jucători în următoarea perioadă și se bazează pe suporterii-acționari care poartă negocieri cu fotbaliștii.

„Știam, după plecarea jucătorilor… Dacă vrei aduci un jucător, e greu să-l convingi să vină, până când nu se limpezesc lucrurile administrative. Suntem în competiție acum și e greu să aduci jucători, să îi pregătești. Cei din DDB încearcă să facă tot posibilul să nu mai plece jucători.

Nu au intrat banii. Am văzut un interviu cu Cortacero. Nu știu ce are de gând acest om. Probabil că se trezește dimineața și visează. Din august n-a adus un euro. Singurii care încearcă să rezolve sunt din DDB.

Eu nu am de gând să renunț. Încercăm să ridicăm nivelul. Nu aș vrea să mai plece jucătorii importanți. O să vedem ce o să se întâmple zilele astea. Sunt surprins plăcut de fidelitatea lui Fabbrini și a celorlalți care au decis să rămână. Trebuie apreciat acest lucru. Cu o victorie intram în primele 6. În acest moment, nu mă gândesc la play-off, mă gândesc la lot, să nu-mi plece jucătorii. Lucrurile se pot schimba și să urcăm în clasament. Suntem în discuții cu jucători. De aia am adus un director sportiv. Încercăm să îmbunătățim acest aspect.

Am vorbit constant cu Cosmin Contra. Atunci când a plecat am discutat cu el și mi-a spus că trebuie să rămân să ajut echipa. Nu există nici un conflict între mine și Cosmin”, a mai spus Jerry Gane.

Sursa: Prosport