Abonare la google news

Jelena Trifunovic, liderul apărării la SCM Rm. Vâlcea: „Nu ne gândim doar la Neagu sau Pintea, mai sunt Lazovic, Martin, Omoregie sau Grubisic în poartă”

Sârboaica Jelena Trifunovic, liderul defensivei SCM Rm. Vâlcea, se așteaptă la un duel foarte dificil cu CSM București, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Manșa tur va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, la Râmnicu Vâlcea.

Jelena Trifunovic, liderul apărării la SCM Rm. Vâlcea: „Nu ne gândim doar la Neagu sau Pintea, mai sunt Lazovic, Martin, Omoregie sau Grubisic în poartă”

Internaționala din Serbia va avea din nou dueluri directe la semicerc cu Crina Pintea și Cristina Neagu și de această dată este convinsă că le poate bloca.

„Apărarea este foarte importantă pentru noi, pentru a obține calificarea. Trebuie să înscriem și goluri, dar este prioritar să avem o apărare bună. CSM are jucătoare bune și va fi o luptă grea, ne-am pregătit bine de la ultimul meci direct și cred că va fi bine. Nu cred că doar Neagu și Pintea pot face diferența, toate sunt valoroase și trebuie să facem o apărare bună pentru toate. Într-adevăr, Neagu și Pintea sunt cele mai valoroase, dar trebuie să le oprim pe toate să ajungă la poartă, nu doar pe ele. Nu ne gândim doar la Neagu sau Pintea, mai sunt Lazovic, Martin, Omoregie sau Grubisic în poartă”, a spus sârboaica.

Citeste si:  „Mare cot în cap ce-mi dă! Dacă nu aveau acel penalty, nu aveau șut pe poartă!”. Arbitrajul de la Chindia Târgoviște - CFR Cluj, contestat vehement

Interul stânga de la SCM Râmnicu Vâlcea spune că este important ca echipa sa să țină pasul cu adversara.  „Cu siguranță, va fi un joc echilibrat și sigur ambele echipe vor lupta până la final. Va fi important să începem bine și să rămânem concentrate pe tot parcursul meciului, doar așa putem obține un rezultat bun. Fiecare gol este important și trebuie să lupți până la final, cel mai important este să ținem aproape de ele. Cel mai bine ar fi să câștigăm la o diferență mare de scor și ne vom lupta pentru asta. Am jucat multe partide contra CSM-ului, sunt convinsă că și ele ne cunosc la fel de bine cum le știm și noi pe ele. Nu cred că ne  mai pot surprinde cu ceva, pot veni cu ceva nou, dar nu cred că poate fi ceva la care să nu ne putem adapta în timpul partidei. Calificarea în sferturile Ligii Campionilor ar însemna un mărțișor frumos pentru noi și pentru suporterii noștri, sper să le facem un cadou frumos după meciul retur”.

Citeste si:  900 de milioane de euro pentru lucrătorii sezonieri afectați de pandemie în Italia

Chiar dacă CSM București pare desprinsă în câștigătoare a titlului, Jelena Trifunovic anunță că Vâlcea nu a renunțat nici în campionat. „Nu știu dacă șansele la titlu au scăzut drastic, pentru că acest sezon este unul imprevizibil și ne putem aștepta la orice. Nu poți ști niciodată dacă vei juca toate partidele. Campionatul nu este încheiat, se poate întâmpla ca CSM să piardă anumite jocuri, se poate întâmpla să pierdem și noi. Eu nu simt că șansele la titlu au scăzut atât de drastic”.

Citeste si:  Donald Trump a respins proiectul de lege privind bugetul apărării al SUA

Manșa tur a optimilor Ligii Campionilor, SCM Rm. Vâlcea – CSM București se va disputa sâmbătă, 6 martie, de la ora 17.00. Returul este programat o săptămână mai târziu, în Capitală.

Citeste articolul pe ProSport