joi 11 noiembrie 6:48 PM

Abonare la google news

Jaqueline Cristian, mesaj îndrăzneț înaintea semifinalei cu Simona Halep de la Linz: „Nu sunt o pierzătoare!”


Jaqueline Cristian (România, 100 WTA) nu se teme de Simona Halep (România, 22 WTA), în ciuda faptului că a fost învinsă fără drept de apel de conaționala sa în precedentul meci direct.


Jaqueline Cristian se duelează cu Simona Halep pentru un loc în finala turneului WTA 250 de la Linz (Austria), la două săptămâni după ce s-au întâlnit în sferturile turneului Transylvania Open de la Cluj! Halep i-a predat o lecție de tenis lui Cristian și i-a lăsat doar două game-uri acesteia, scor 6-1, 6-1.

Jaqueline nu se teme de Simona, cel puțin la nivel declarativ, spunând că așteaptă cu nerăbdare să o înfrunte din nou pe constănțeancă într-un meci oficial.

Jaqueline Cristian, mesaj curajos înaintea semifinalei cu Simona Halep de la Linz: „Nu mă simt ca o pierzătoare norocoasă, ci ca o câștigătoare!”

Jaqueline Cristian a fost acceptată ca lucky loser pe tabloul principal, după retragerea Soranei Cîrstea, iar „Contesa Dracula” a făcut ravagii la Linz! Românca a obținut biletul pentru semifinala cu Simona Halep după ce a eliminat-o în sferturi pe a patra favorită a competiției, Veronika Kudermetova (Rusia, 32 WTA), scor 6-3, 7-6(5): „E entuziasmant ceea ce am reușit în această săptămână! Nu mă simt ca o pierzătoare norocoasă (n.r. – lucky loser), ci ca o câștigătoare norocoasă! După ce am pierdut în calificări, am intrat pe tabloul principal fără presiune și iată-mă aici!

O știam pe ea (n.r. – Kudermetova), a fost o luptă frumoasă. Sunt bucuroasă că o voi întâlni pe Simona Halep și abia aștept meciul! Va fi un meci bun, cu siguranță! Le mulțumesc fanilor! V-am simțit energia și vă aștept și mâine”, a fost mesajul Jaquelinei Cristian înaintea semifinalei cu Simona Halep de la Linz. Duelul Halep – Cristian este programat joi, de la ora 21:00, după încheierea primei semifinale de la Linz, dintre Alison Riske (SUA, 73 WTA) și Danielle Collins (SUA 29 WTA) – ora 19:00.

Foto: Florin Claudiu Bălțătoiu

Prosport.ro