Abonare la google news

Jaf la biserică. Doi hoţi au reuşit să spargă nouă biserici în trei zile

Jaf la biserică. Potrivit IPJ Caraș-Severin, doi bărbați de 23 și 29 de ani sunt bănuiți de comiterea mai multor furturi și tentative de furt din lăcaşuri de cult din zona Caransebeș, informează opiniatimisoarei.ro

Jaf la biserică. Hoţii au fugit cu bani, vin şi o cruce

În perioada 3-5 iunie, ei ar fi pătruns prin efracție în incinta a nouă biserici din mai multe localități, de unde ar fi sustras diferite sume de bani, vin liturgic, dar și o cruce pectorală.

Citeste si Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei critică preoţii antivaccinişti care compară vaccinul cu Sfânta Împărtăşanie: „M-am cutremurat. Nu există conflict real între credință și știință”

Cei doi bărbați ar fi avut şi un complice, un adolescent de 15 ani. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate și recuperării prejudiciului cauzat.

Citeste si EXCLUSIV Interviu cu preotul Constantin Necula: M-a marcat că am găsit oameni plecând într-o grabă impresionantă pe lumea cealaltă

Clipe cumplite pentru doi părinţi din Caraş-Severin, după ce copiii lor au dispărut fără urmă

Şi tot judeţul Caraş-Severin a fost scena unei întâmplări nefericite care s-ar fi putut termina cu o tragedie. În primele zile ale lunii iunie, doi părinţi au trecut prin clipe cumplite, după ce copiii lor au dispărut fără urmă. Micuţii au dispărut de la domiciliul din satul Globurău, comuna Mehadia.

Din fericire, cei doi frați din Caraș Severin, de 3 si 5 ani au fost gasiti de salvatori după 18 ore de căutări. Micuții au fost descoperiti într-o zonă de munte.

Citeste articolul pe RomaniaTV