joi 28 octombrie 5:11 PM

Abonare la google news

Iuliu Mureșan, prima reacție după ce Cătălin Carp a semnat cu Dinamo. „N-are de ce să fie afectat de trecutul său la Steaua!”

Iuliu Mureșan (67 de ani) a oferit prima reacție după ce Cătălin Carp (28 de ani) a acceptat să semneze cu Dinamo.


Cătălin Carp a fost prezentat la Dinamo în cursul zilei de joi, 28 octombrie, după ce formația din „Ștefan cel Mare” a fost eliminată din Cupa României de FC Argeș.

Cătălin Carp a semnat din postura de jucător liber de contract cu formația pregătită de Mircea Rednic, iar pentru mijlocașul defensiv nu a contat că a jucat pentru rivala „câinilor” în perioada iulie 2015 – iulie 2016.


Iuliu Mureșan, prima reacție după ce Cătălin Carp a semnat cu Dinamo

Administratorul special al „câinilor” este de părere că fotbalistul Cătălin Carp nu are de ce să fie afectat că a jucat pentru echipa finanțată de Gigi Becali. Totodată, oficialul lui Dinamo a anunțat că sub comanda lui Mircea Rednic o să mai ajungă un atacant.

„Cătălin Carp a semnat cu Dinamo. Nu are de ce să fie afectat de trecutul său la Steaua, este un jucător profesionist și știe ce are de făcut. Vom mai aduce un atacant în cursul acestei săptămâni și apoi transferurile se vor termina până la iarnă”, a declarat Iuliu Mureșan pentru Prosport.ro.

Cătălin Carp a început fotbalul la juniorii lui Dinamo Kiev, iar în septembrie 2014 a făcut pasul către CFR Cluj. După un sezon petrecut la campioana României a ajuns din postura de jucător liber de contract la FCSB. Pe parcursul carierei a mai trecut pe la FC Viitorul, UFA și Tambov.

  • 700.000 de euro este cota lui Cătălin Carp, conform transfermarkt.com
  • 13 meciuri a jucat Cătălin Carp în tricoul formației patronate de Gigi Becali
  • 36 de selecții la echipa națională a Moldovei are Cătălin Carp, acolo unde a debutat pe 14 august 2013

Prosport.ro


Stirile.eu