vineri 3 decembrie 11:50 AM

Abonare la google news

Iuliu Mureșan a vorbit despre posibila plecarea a lui Mircea Rednic


Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, a fost chestionat în privința posibilei demiteri a lui Mircea Rednic de la echipă dacă rezultatele slabe vor continua.


Academica Clinceni – Dinamo, primul meci din etapa a 18-a a Ligii 1, va avea loc, vineri, de la ora 21.00, la Giurgiu.

Mircea Rednic a menţionat că Dinamo poate câştiga 12 puncte în ultimele patru partide din 2021 şi a explicat că din punct de vedere financiar la club „nu este haos”.

Iuliu Mureșan a dezvăluit dacă va fi demis Mircea Rednic în urma unui eșec cu Clinceni! „Am acceptat să-i dăm timpul necesar”

Iuliu Mureșan nu vede o posibilă plecare a lui Mircea Rednic de la Dinamo în perioada următoare.

„Nu se pune problema, are susținerea noastră și a suporterilor. Clar nu se pune problema. Când a venit, am acceptat să-i dăm timpul necesar pentru a forma o echipă mai puternică abia după transferurile și pregătirea din iarnă.

Sigur, și el, și jucătorii, dar și noi ne dorim victoria în seara asta”, a răspuns Mureșan întrebării moderatorului.

„Diseară avem derby-ul suferinței, nu îi pot spune altfel. Avem o situație proastă în clasament și noi, și ei. E un meci pe care trebuie să-l câștigăm, să obținem o victorie după o pauză lungă.

Nu concepem alt rezultat! Oricum e greu să ne îndeplinim obiectivul de a merge în Liga 1, astfel că și un egal ar fi dezastruos pentru noi”, a mai declarat administratorul special de la Dinamo la Gsp.

Ce spune Mircea Rednic?

Mircea Rednic e optimist pentru ultimele etape din Liga 1 în care va evolua Dinamo.

„Eu mi-aş dori să luăm 12 puncte din ultimele patru etape, dar trebuie să îl câştigăm pe ăsta mai întâi, e primul şi e cel mai important. Teoretic se poate, pentru că nu jucăm cu echipe din primele 6 locuri. Nu e haos la Dinamo.

De când s-a intrat în insolvenţă lucrurile sunt normale legat de problema financiară. S-a aprobat şi planul de reorganizare. Deci nu e haos cum spun unii, poate aşa se vede de afară”, a spus Mircea Rednic.

Prosport.ro