marți 19 octombrie 7:31 PM

Abonare la google news

Iuliu Mureșan a lămurit conflictul dintre Deian Sorescu și Mircea Rednic: „Vă dați seama că acel jucător nu are ce căuta la echipă”

Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, a vorbit despre situația tensionată din vestiarul „câinilor” și presupusa ieșire violentă a căpitanului Deian Sorescu asupra antrenorului Mircea Rednic.


După meciul cu Gaz Metan Mediaș, pierdut de către Dinamo cu scorul de 1-2, Deian Sorescu și Mircea Rednic s-ar fi certat extrem de tare, ajungând chiar și la violență, după ce jucătorul a fost înlocuit la pauza partidei.

Iuliu Mureșan a asigurat că nu s-a pus problema de o asemenea ieșire din partea căpitanului lui Dinamo, ci în cel mai rău caz acesta i-ar fi răspuns lui Mircea Rednic.


Iuliu Mureșan a lămurit conflictul dintre Deian Sorescu și Mircea Rednic de la Dinamo

Oficialul „câinilor” a explicat că dacă ar fi avut loc un asemenea incident, Deian Sorescu nu ar mai fi făcut parte din lotul lui Dinamo. De asemenea, Iuliu Mureșan este conștient de frustrarea acumulată de către Deian Sorescu din cauza faptului că nu a reușit să se transfere în vară.

„Nu e o problemă între ei. Vă dați seama că nu își permite… Spuneți-mi dumneavoastră un jucător care își permite să sară la antrenor. Vă dați seama că acel jucător nu are ce căuta la echipă. Nu face niciun jucător așa ceva. E un capitol închis, clar. Chiar am vorbit azi cu băieții. Deian era foarte liniștit, își vede de treabă. Acum, sigur că mai poți să răspunzi, suntem la sport. Fotbaliștii au personalitate și mai și spun lucruri. Eu am pățit de multe ori în cariera mea să îmi răspundă jucătorii și am avut înțelepciunea să trec peste.

Întotdeauna un jucător care nu prinde un transfer are o nemulțumire. Totdeauna lucrurile se reglează. Deian e un jucător foarte bun, e foarte important pentru Dinamo. E conștient că trebuie să joace bine ca să se poată transfera la iarnă”, a spus Iuliu Mureșan, la Digi Sport.

Prosport.ro


Stirile.eu