duminică 21 noiembrie 3:40 AM

Abonare la google news

Iulia Vântur și Salman Khan, împreună la un eveniment monden

Recent, Iulia Vântur și Salman Khan au fost fotografiați în timp ce se îndreptau către o petrecere la care au participat mai multe vedete din showizzul indian. Pe Instagram a apărut și un video în care cei doi sunt filmați în timp ce coboară din maşina care i-a dus la eveniment, fac pozz, apoi urcă în lift.


La prima vedere, cei doi nu lasă senzaţia că ar forma un cuplu. Întâi coboară din maşină Salman şi se îndreaptă singur către lift. Urcă în ascensor însoţit doar de câţiva bărbaţi. La scurt timp, îl urmează şi Iulia.

Citeste si Corina Caciuc, noua iubită a lui Reghe, surprinsă sărutându-se pasional cu un alt bărbat celebru din România. Ce promisiuni i-a făcut: „Filmuleţul ăsta se va înregistra” VIDEO


Iulia Vântur, în România pentru o perioadă mai îndelungată

Cu ocazia sărbătorilor pascale, Iulia Vântur s-a întors în România cu intenţia de a petrece mai mult timp aici.

Îmi doream de câțiva ani să fiu acasă de Paște. Să vedem cum e situația. Nu e ușor în situația de față să intru în țară. Cine știe, poate va trebui să stau mai mult aici. Ceea ce nu m-ar deranja. Sincer, mi-a fost așa de dor. Eu tot timpul veneam în fugă. De data asta nu am anunțat pe nimeni că vin. Știau doar prietenele mele că vin. Am stat aproape 2 zile în pijamale, lucru pe care nu l-am făcut de ani de zile”, a declarat Iulia Vântur, într-o emisiune tv.

Citeste si Benone Sinulescu şi Petrică Mîţu Stoian, ultima poză împreună. Detaliul tulburător care se observă în fotografie

Vedeta s-a întors ulterior în India pentru filmări.

Merg să continui filmările în India. Urmează să fie lansat un film la care am lucrat, dar care mai așteaptă până când cinematografele se vor deschide. Și am început o altă filmare, un alt proiect care îmi e foarte drag mie.  Este vorba de un concept al meu, pe care urmează să-l terminăm”, a declarat Iulia Vântur, pentru click.ro, înaintea începerii Galei Uniunii Cineaștilor din România.

Romaniatv.net


Stirile.eu