Iubitul lui Leonard Miron vrea să urgenteze căsătoria cu acesta. Ce vrea să obțină, de fapt

Deși se iubesc de mai bine de 20 de ani, Leonard Miron și Miguel, partenerul său, vor să își oficializeze relația cât mai repede posibil. Iubitul lui Leonard Miron vrea să urgenteze căsătoria cu acesta. Care este motivul și ce vrea să obțină, de fapt, bărbatul.

Iubitul lui Leonard Miron vrea să urgenteze căsătoria cu acesta

Leonard Miron este pregătit să se însoare cu partenerul său de viață. Deși el și Miguel sunt împreună de mai bine de două decenii, prezentatorul TV nu au simțit nevoia să ajungă în fața stării civile să-și oficializeze, legal, relația până acum. Leonard Miron este stabilit în Marea Britanie, de foarte mulți ani, acolo unde trăiește alături de partenerul său de viață, Miguel, care este fascinat de cultura românească.

„A trebuit să vin trei săptămâni în România, la Pitești. Miguel e mare fan al României, e îndrăgostit de România, de mâncarea românească și a zis: „hai să mergem”. Ne-am cumpărat bilete și am venit. Azi ne-am întors de la Pitești, unde am stat o săptămână.

După 20 de ani este o relație de respect și de bine. Eu nu mă simt bine dacă nu e Miguel lângă mine. Le doresc tuturor să aibă 50 la sută din fericirea pe care o am eu. Am primit bucurie, stabilitate, fericire de la omul ăsta’, a declarat Leonard Miron, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Cine este Miguel, iubitul lui Leonard Miron

Partenerul de viață al lui Leonard Miron este de viță nobilă. Miguel a primit titlul de duce după ce a murit mătușa lui, care nu avea copii biologici. Leonard Miron a spus că plănuiesc să facă nunta cât mai repede pentru a putea păstra titlul nobiliar. Binențeles, acesta este doar un pretext deoarece relația dintre cei doi bărbați merge foarte bine și se înțeleg de minune, chiar dacă sunt împreună de 20 de ani.

„Mătușa lui Miguel, Dumnezeu s-o ierte, purta acest titlu și așa a primit el titlul, pentru că mătușa respectivă nu a avut copii. Până ne căsătorim, oficial eu nu pot să păstrez titlul. Trebuie să urgentăm căsătoria.

Nu este așa, cu servitori, într-adevăr au o casă mare, au angajați, care lucrează în grădină, cineva care sevește, dar cu asigurări sociale. Miguel, chiar dacă e duce, el tot muncește, predă la două universități în Anglia”, a completat Leonard Miron, conform celor de la cancan.ro.

Sursa: PlayTech

 3 total views

Citeste si:  O femeie de afaceri din Italia ar fi fost ucisă de un clan mafiot: „A fost dată la porci”