Abonare la google news

Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan, scoși din Liga 1 în această rundă! În ce campionat au ajuns să oficieze cei mai bun arbitri români | EXCLUSIV

Ovidiu Hațegan, alături de brigada sa obișnuită din Liga Campionilor formată din Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, va conduce azi partida din etapa 25 a campionatului din Arabia Saudită, Al Hilal – Al Raed.

Partida va începe la ora 19:35, Al Hilal, fosta echipă a lui Răzvan Lucescu, ocupanta poziției secunde, va întâlni pe teren propriu pe Al Raed, locul 12. Lider este formația Al Shabab, cu un avans de 5 puncte fașă de Al Hilal.

Arbitru de rezervă, cu calificare VAR, va fi Istvan Kovacs. Meciul se joacă pe King Saudi University Stadium din Riad în Arabia Saudită.

Citeste si:  Sportul englez a lansat o mişcare globală de boicotare a reţelelor de socializare pentru a protesta împotriva insultelor online şi în special a rasismului

Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs, scoși din Liga 1 în această rundă! În ce campionat au ajuns să oficieze cei mai bun arbitri români

Întreaga brigadă va reveni sâmbătă în România, iar luni va pleca din nou din țară, de această dată fiind delegată la un meci de Champions League, programat marți sau miercuri. Deocamdată nu se cunoaște care este partida la care vor oficia cei 4 români.

Istvan Kovacs îi ia locul în brigadă lui Sebastian Colțescu, cel implicat în scandalul de la Paris, dar li retrogradat de pe lista FIFA în urma deciziei comune Răzvan Burleanu – Kyros Vassaras.

Citeste si:  Dr. V. Gheorghiță: Din 15 martie se vor putea programa la vaccinare persoanele din etapa 3 (populația generală)

Cei doi, Hațegan și Kovacs, sunt cei mai apreciați arbitri români ai momentului și de aceea primesc delegări pe plan internațional. Acum a venit o delegare tocmai din Golf, mai exact din Arabia Saudită.

Baremul pentru un meci arbitrat în Golf sare de 5.000 de dolari pentru o singură partidă. Ambii n-au fost delegați de Kyros Vassaras la niciun meci din actuala etapă a primului eșalon fotbalistic al țării noastre.

Ovidiu Hațegan a devenit în decembrie 2020 primul arbitru din istoria Ligii care arbitrează în toate cele 6 etape ale fazei grupelor! Al 6-lea meci a fost chiar PSG – Istanbul Basaksehir, cel care a declanșat un imens scandal internațional.

Citeste si:  Transferul de titlu pe care-l vrea Gigi Becali! Se luptă cu granzii Ungariei pentru semnătura jucătorului! EXCLUSIV

Citeste articolul pe ProSport