duminică 7 august 9:03 PM

Abonare la google news

Israelul şi palestinienii sunt de acord cu un armistiţiu începând de duminică seara


sursă foto – Twitter


  • Israelul şi militanţii palestinieni au convenit asupra unui armistiţiu în Gaza începând de duminică seară, cu medierea la Cairo.
  • Armistițiul vine după ce un bombardament al Israelului asupra ţintelor palestiniene, care a durat tot weekendul, a declanşat atacuri cu rachete cu rază mai lungă de acţiune.
  • O sursă de securitate egipteană a declarat că Israelul a fost de acord cu propunerea, în timp ce un oficial palestinian a declarat că încetarea focului va intra în vigoare la ora 20:00.

Israelul şi militanţii palestinieni au convenit asupra unui armistiţiu în Gaza începând de duminică seară, cu medierea la Cairo, au declarat surse citate de Reuters, citat de Mediafax.

Israelul şi militanţii palestinieni au convenit asupra unui armistiţiu în Gaza începând de duminică seară, cu medierea la Cairo, au declarat surse, după ce un bombardament al Israelului asupra ţintelor palestiniene, care a durat tot weekendul, a declanşat atacuri cu rachete cu rază mai lungă de acţiune.

O sursă de securitate egipteană a declarat că Israelul a fost de acord cu propunerea, în timp ce un oficial palestinian a declarat că încetarea focului va intra în vigoare la ora 20:00 (1700 GMT).

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Alephnews.ro