miercuri 27 octombrie 1:22 PM

Abonare la google news

Isco pleacă de la Real Madrid după 8 ani. Cu cine a bătut palma jucătorul

Isco pleacă de la Real, chinul mijlocașului iberic va lua sfârșit, la iarnă. Când a fost adus pe Santiago Bernabeu, Isco era considerat unul din cei mai valoroși mijlocași ofensivi din lume. Spaniolul a fost inclusiv pe lista celor de la Manchester City. Guardiola era gata să plătească o sumă importantă pentru fotbalist, dar acesta era un jucător important la Madrid.


Totul s-a schimbat după venirea lui Rafa Benitez, care nu a găsit loc în planurile. Chiar dacă acesta n-a rezitat mult la Real, Isco nu și-a mai revenit la forma anterioară. Nici măcar cu Zinedine Zidane, un admirator al mijlocașului, acesta nu a mai confirmat.

Isco pleacă de la Real Madrid. Fotbalistul speră să își redescopere forma ca să fie prezent la Campionatul Mondial de anul viitor

Din titular indiscutabil la Real și naționala Spaniei, Isco a ajuns să joace sporadic, iar cota lui s-a prăbușit. Chiar dacă, de-a lungul anilor, a tot fost curtat de echipe importante, inclusiv de rivalii de la Atletico, Isco a ales să se bată pentru un loc în echipă. Acum, însă, lucrurile au ajuns la final. Mai ales că fotbalistul va intra în ultimele 6 luni de contract și clubul nu va dori să îi facă altă ofertă. Isco nu mai este în vederile lui Ancelotti, iar Realul așteaptă să scape de salariul lui, pentru a face loc lui Mbappe și Haaland.


Așa că mijlocașul a găsit cea mai bună soluție pentru el. Se va transfera, chiar din ianuarie, la un club unde va juca cu siguranță și va avea șansa să revină în atenția selecționerului Luis Enrique. Milan este destinația aleasă de către fotbalistul madrilenilor.

„Diavolii”, salvarea lui Isco. Va fi coleg cu Tătărușanu la Milan

Isco este dorit la Milan de Stefano Pioli. Italianul este un mare admirator al spaniolului, pe care l-a tot cerut la echipă. Acum, însă, șasnele sunt tot mai mari și Isco pare atras de proiectul italienilor. Milanezii nu îi pot oferi aceeași bani, dar Isco va putea evolua la nivel înalt. Echipa lui Stefano Pioli se bate la titlu, în Serie A și a revenit și în Liga Campionilor.

În plus, Pioli îl va folosi pe postul său favorit. Isco este un „decar” autentic, dar la Real nu a putut evolua pe poziția favorită. La Milan, spaniolul va putea să aibă libertatea de a se exprima pe teren.

Isco va rămâne, totuși, în istoria Realului:  a cucerit 16 trofee, printre care 4 UEFA Champions League și 3 Supercupe ale Europei. Mijlocașul a adunat 52 de goluri și 56 de assist-uri în 342 de partide.

Playsport.ro


Stirile.eu