Abonare la google news

Irinel Columbeanu, adevărul despre plecarea Irinei în America. Nu lipsa banilor ar fi motivul real, de fapt

Irinel Columbeanu a fost prezent în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a vorbit despre motivele plecării fiicei sale, Irinuca, în America.

Irinel Columbeanu, adevărul despre plecarea Irinei în America

Fostul milionar, ajuns fără bani, a spus că, de fapt, nu lipsa banilor a fost problema. De altfel, Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de vreo doi ani, iar relația lor este una doar virtuală, însă totul ar fi doar spre binele Irinucăi, a spus fostul milionar. Întrebat și dacă cumva plecarea în SUA a Irinei este eșecul vieții sale, acesta a spus că, dimpotrivă, în acest caz a primat viitorul fetiței lui în această decizie.

După ce s-a aflat în presă că Irina Columbeanu nu s-a mai întors în toamnă la liceul privat unde mergea în România, s-a spus că Irinel nu ar mai fi avut bani să-și țină fiica la Liceul francez ”Anne de Noailles” din București, a cărui taxă era în jur de 7.000 de euro pe an.

”Nu. Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu la Kanal D.

”Nu trebuie să o considerăm o dramă”

Irinel Columbeanu, care a sărăcit după ce băncile i-au pus poprire pe bunuri în valoare de 8 milioane de euro întrucât nu și-a mai putut plăti datoriile, a spus că vorbește mereu cu Irinuca și că o vede online.

”Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă”, a spus Irinel Columbeanu.

Amintim că încă din anul 2011, Irinel şi Monica s-au războit pe custodia fiicei lor, însă magistraţii au hotărât atunci ca ea să rămână cu tatăl ei, dar Monica nu a renunţat la fiica ei, iar cele două au o legătură foarte strânsă.

„Eram pur şi simplu în depresie. Şi, ca să mă salvez, m-am gândit la Irina şi am zis că mai bine să aibă o mamă la distanţă decât o mamă cu probleme sau una care nu mai este. Mi-a fost foarte greu când Irina a trebuit să rămână la tatăl ei, eram la pământ, pur şi simplu. Şi, într-adevăr, acum sunt din nou foarte apropiată de Irina, totul este bine din nou, ba chiar mai bine decât înainte!”, afirma Monica Gabor, atunci când s-a mutat Irina la ea.

Citeste articolul pe PlayTech