Irina Margareta Nistor îşi povesteşte experinţa de pacient Covid: „M-a durut tot corpul. Am aşteptat patru ore ca să intru să-mi ia sânge”

Irina Margareta Nistor a povestit că în experienţa sa dureroasă cu COVID-19 a avut noroc să aibă alături prieteni şi medici care au avut grijă de ea.

“Am avut mare noroc. Doi prieteni au avut grijă de mine. M-am simțit extrem de ocrotită, au trimis acasă medici particulari. De exemplu, mi-au făcut niște prime verificări. În timp ce îmi făceau verificările, m-a sunat o tânără doctoriță.

Citeste si:  Producătorii de medicamente, semnal de alarmă către Guvern: „Nu se pot fabrica vaccinuri şi medicamente de ultimă generaţie în România!” / Ce soluții propun

Irina Margareta Nistor se bucură că nu a îmbolnăvit pe nimeni

Era o domnișoară care m-a sunat și m-a întrebat dacă mă doare ceva. Și i-am spus că mă doare fiecare centimetru. M-a întrebat dacă fumez. M-a durut tot corpul. M-am dus la medicul de familie, trebuia să fac niște analize.

Citeste si:  Experiență ca la SPA în propria baie. Ce funcții are o cadă inteligentă de 16.000 de dolari

Am așteptat patru ore că să intru să-mi ia sânge. Din fericire nu am îmbolnăvit pe nimeni. Și tot din fericire, nu am făcut pneumonie”, a spus cel mai cunoscut critic de film din România, Irina Margareta Nistor, la “Marius Tucă Show”.

Citeşte şi: Medicul Dorel Săndesc, semnal de alarmă: 50% din echipamentele din spital nu beneficiază de contracte de mentenanţă

Citeste si:  BREAKING NEWS | Marinos Ouzounidis este noul antrenor al Universității Craiova! Grecul este așteptat în Bănie la derby-ul cu Dinamo. Salariul cu care l-a convins Mihai Rotaru | EXCLUSIV

Sursa: RomaniaTV

 9 total views