Irina Margareta Nistor, chinuită de covid-19. Ce ravagii a făcut boala în corpul ei, de fapt

Irina Margareta Nistor s-a îmbolnăvit de Covid-19. Criticul de film a povestit prin ce dramă a trecut si cu ce sechele a rămas în urma bolii.

Irina Margareta Nistor, chinuită de coronavirus

Irina Margareta Nistos a fost bolnavă de Covid-19. Criticul de film a povestit prin ce dramă a trecut si este recunoscătoare pentru faptul că a scăpat cu viață în urma suferinței cumplite prin care a trecut.

Invitată în emisiunea „Marius Tucă Show”, renumitul critic de film a povestit toate problemele cu care s-a confruntat în urma infectării sale cu noul coronavirus. Ea a spus ca este recunoscătoare tuturor prietenilor cărora le-a păsat de ea în acea perioadă și datorita cărora s-a simțit ocrotită.

Citeste si:  Regatul Unit scade nivelul alertei cu privire la Covid

„Am avut mare noroc. Doi prieteni au avut grijă de mine. M-am simțit extrem de ocrotită, au trimis acasă medici particulari, declara Irina Margareta Nistor la Aleph News.

Totodată, ea a ținut sa mulțumescă tuturor celor care au avut grijă de ea atunci când, după cum declara vedeta, o durea tot corpul. Din fericire a scapat fără ca plămânii să îi fie afectați. Ea îi este recunoscătoare și doctoriței care, conform spuselor sale, ar fi fost foarte atentă cu ea în acea perioadă.

De exemplu, mi-au făcut niște prime verificări. În timp ce îmi făceau verificările, m-a sunat o tânără doctoriță. Era o domnișoară care m-a sunat și m-a întrebat dacă mă doare ceva .Și i-am spus că mă doare fiecare centimetru. M-a întrebat dacă fumez. M-a durut tot corpul. M-am dus la medicul de familie, trebuia să fac niște analize. Am așteptat patru ore că să intru să-mi ia sânge. Din fericire nu am îmbolnăvit pe nimeni. Și tot din fericire, nu am făcut pneumonie”, a spus Irina Margareta Nistor, la „Marius Tucă Show”.

Cel mai cunoscut critic de film din țară

Irina Margareta Nistor s-a născut pe data de 26 martie 1957, la București. Este cel mai cunoscut critic de film din România. Sub regimul comunist a lucrat ca translator pentru TVR, și este cunoscută pentru dublarea în secret a peste 3000 de filme înregistrate pe casete video și aduse din Vest. Este decorată cu Medalia Carol I.

Citeste si:  Șeful OMS despre ancheta privind apariția Covid-19: Toate ipotezele rămân pe masă

Irina Margareta Nistor a înființat un festival de film in Romania (Festivalul de Psihanaliza), după un festival international la care a participat. După anii 2000 a luat parte la numeroase festivaluri de film de renume din Europa (Berlinala, Cannes, Venezia). În ultimii ani este o prezența constantă și în mass media românească. Are chiar ea o emisiune radio dedicată filmului.

Citeste si:  Doi cercetători recomandă întârzierea rapelului în administrarea vaccinului Pfizer. Explicațiile specialiștilor

 

Sursa: PlayTech

 6 total views