31 mai 6:06 PM

Abonare la google news

Irina Begu – Serena Williams, în turul I la Roland Garros. Live Video Online. Irina poate deveni a treia jucătoare a României care o învinge pe Serena în circuit

Irina Begu (România, 74 WTA) o înfruntă în turul I la Roland Garros pe cea mai titrată jucătoare din Era Open, Serena Williams (SUA, 8 WTA), de la ora 22:00, Live Video Online pe www.prosport.ro. Meciul va avea loc pe arena principală Phillipe Chatrier. 

Irina Begu se află față în față cu istoria! Ea poate deveni a treia jucătoare a României care o învinge pe Serena Williams, după Irina Spîrlea și Simona Halep! Marea campioană americană s-a recunoscut învinsă de Spîrlea în anul 1998, scor 6-3, 0-6, 7-5 în turul 3 la US Open!

Simona Halep a mers apoi pe drumul bătătorit de Irina Spîrlea și a răpus-o pe Serena Williams în două rânduri: 6-0, 6-2 în grupele Turneului Campioanelor din 2014, respectiv 6-2, 6-2 în finala de la Wimbledon 2019.

Irina Begu – Serena Williams, în turul I la Roland Garros, Live Video Online de la ora 22:00. Irina poate egala scorul meciurilor directe cu Serena

Irina Begu are acum o șansă uriașă de a deveni a treia româncă din istoria tenisului care o învinge pe Serena Williams! Dacă Simona Halep (2-10) și Irina Spîrlea (1-3) au palmares negativ în fața americancei, Begu poate egala scorul meciurilor directe cu Williams. Singura întâlnire de până acum dintre Irina și Serena a avut loc tot pe zgură, în semifinale la Roma 2016, scor 4-6, 1-6. Jucătoarea care merge mai departe își asigură 84.000 de euro, în timp ce învinsa va rămâne cu un cec de 60.000 de euro.

Meciul dintre Irina Begu și Serena Williams este considerat cel mai atractiv al zilei de luni la Roland Garros! Irina și Serena au fost programate pe arena Phillipe Chatrier, de la ora 22:00, iar duelul dintre cele două poate fi urmărit în timp real pe www.prosport.ro și la TV pe Eurosport. Dacă va produce surpriza și o va elimina pe deținătoarea a 23 de titluri de Grand Slam, Irina Begu s-ar putea confrunta cu Mihaela Buzărnescu (174 WTA) în faza următoare. „Miki” debutează tot luni la Roland Garros 2021, împotriva olandezei Arantxa Rus (83 WTA).

Citeste articolul pe ProSport