Abonare la google news

Irina Begu, calificare în sferturile probei de dublu la Roland Garros alături de Nadia Podoroska! Cu cine se luptă pentru semifinale

Irina Begu, calificare în sferturile probei de dublu la Roland Garros alături de Nadia Podoroska! Cu cine se luptă pentru semifinale

Irina Begu (România) și Nadia Podoroska s-au calificat în sferturile de finală la Roland Garros 2021, după o victorie lejeră, scor 6-3, 6-1 cu Clara Burel și Chloe Paquet, ambele din Franța!

Irina Begu și Nadia Podoroska au obținut fără emoții calificarea în sferturi la Roland Garros, având nevoie de o oră și 15 minute pentru a se impune în meciul de duminică. Clara Burel și Chloe Paquet, posesoare ale unui wild card, le-au luat dor patru game-uri româncei și argentiniencei, scor 6-3, 6-1!

Pentru un loc în semifinalele Grand Slam-ului parizian, echipa româno-argentiniană se va lupta cu perechea care va câștiga meciul Sharon Fichman/Giuliana Olmos (Canada/Mexic) – Petra Martic/Shelby Rogers (Croația/SUA). Fichman și Olmos sunt favorite în această partidă, prin prisma statutului de capi de serie numărul 9.

Irina Begu și Nadia Podoroska s-au calificat în sferturile probei de dublu la Roland Garros! Horia Tecău ține și el steagul sus

Irina Begu și-a egalat cea mai bună performanță în proba de dublu la Roland Garros, ea mai ajungând în sferturi și la ediția din 2017, împreună cu Saisai Zheng (China). În turneele de Grand Slam, Begu mai are o semifinală disputată la Australian Open 2018, în echipă cu Monica Niculescu! Irina face tandem acum cu Nadia Podoroska, reușind performanțe importante! Pentru calificarea în sferturi la Roland Garros, Irina și Nadia au câștigat câte 32.531 de euro.

Turneul de Grand Slam de la Roland Garros (30 mai – 13 iunie) este dotat cu premii în valoare totală de 38 de milioane de euro! România mai are un reprezentant în sferturile de finală, pe Horia Tecău, cel care evoluează alături de Kevin Krawietz (Germania). Tecău și Krawietz s-au calificat sâmbătă în sferturi după ce i-au eliminat pe favoriții 7, Jamie Murray și Bruno Soares, într-o oră și 38 de minute, scor 6-3, 3-6, 6-3. Horia și Kevin se vor lupta pentru semifinale cu Juan Sebastian Cabal și Robert Farah (Columbia, favoriți 2).

Citeste articolul pe ProSport