duminică 21 noiembrie 10:00 AM

Abonare la google news

Irina Bara a cucerit titlul de dublu la turneul WTA de la Montevideo! Românca, la al patrulea trofeu din 2021

Irina Bara (România) și Ekaterine Gorgodze (Georgia) au cucerit al patrulea trofeu din 2021 în circuitul de dublu, după ce au triumfat în noaptea de sâmbătă spre duminică la turneul WTA 125 de la Montevideo (Uruguay).


Irina Bara este campioană la Montevideo, în proba de dublu, după ce românca s-a impus în minimum de seturi în finală, alături de Ekaterine Gorgodze! Favoritele principale le-au învins pe Carolina Meligeni Rodriguez (Brazilia) și Marina Bassols Ribera (Spania), scor 6-4, 6-3!

Este al patrulea trofeu din 2021 pentru Irina Bara și Ekaterine Gorgodze, sportive care în luna septembrie au cucerit titlul de la Karlsruhe (Germania) – 6-3, 2-6, 10-7 cu Katarzyna Piter / Mayar Sherif (Polonia / Egipt), apoi au câștigat trofeul în octombrie la turneul WTA 250 Transylvania Open de la Cluj (România) – 4-6, 6-1, 11-9 cu Aleksandra Krunic / Lesley Kerkhove (Serbia / Olanda), iar în această lună s-au mai impus la competiția WTA 125 de la Buenos Aires (Argentina) – 5-7, 7-5, 10-4 cu Carle Maria Lourdes / Despina Papamichail (Argentina / Grecia).


Irina Bara a cucerit titlul de dublu la turneul WTA de la Montevideo alături de Ekaterine Gorgodze! Românca, la al patrulea trofeu din 2021

Irina Bara/Ekaterine Gorgodze, una dintre cele mai în formă echipe de dublu din circuitul WTA, a triumfat și la Montevideo! Perechea româno-gruzină a controlat finala cu Carolina Meligeni Rodriguez  și Marina Bassols Ribera, impunându-se într-o oră și 18 minute de joc! Bara și Gorgodze au realizat cinci break-uri, în timp ce adersarele lor au câștigat de trei ori la retur.

Irina și Ekaterine au fost recompensate cu câte 2.500 de dolari și 160 de puncte în clasamentul WTA, iar învinsele din finală și-au asigurat câte un premiu în valoare de 1.250 de dolari și 95 de puncte WTA. Bara și Gorgodze au rămas invincibile în finalele din acest sezon, câștigând toate meciurile în care au jucat „cu trofeul pe masă”. Totodată, Irina Bara a urcat cinci poziții în clasamentul de dublu, până pe 84 WTA.

Prosport.ro


Stirile.eu