Abonare la google news

Ipoteză șocantă! Unul dintre cei șapte violatori din Vaslui ar fi fost virgin când a fost condamnat

7 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 27 de ani, au violat cu sălbăticie o adolescentă din Vaslui. Acum, ies la iveală detalii șocante. Cel mai tânăr dintre violatori ar fi fost virgin.

Întreaga Românie a fost îngrozită, în urmă cu mai bine de șase ani, atunci când adolescenta Raluca Munteanu a fost violată de șapte indivizi. Drama s-a petrecut în localitatea Văleni, din județul Vaslui. Agresorii nu s-au oprit nici măcar atunci când tânăra și-a pierdut cunoștința, în două rânduri.

Citeste si:  UPDATE: Restricțiile de la Cluj intră în vigoare din 28 martie. De la ora 18:00 se închid magazinele în zilele de vineri, sâmbătă și duminică

Au stropit-o cu alcool, ca să se trezească, continuând tortura ”în grup” chiar dacă fata îi implora, plângând, să oprească atrocitățile. Cei șapte violatori au fost condamnați la ani grei de pușcărie, după un proces care a durat mai bine de un an.

Surleac Ioan ar fi fost virgin

Primarul comunei Văleni a dezvăluit că cel mai tânăr dintre băieții acuzați de viol, Surleac Ioan, ar deține un certificat medico-legal, prin care își atestă virginitatea sa, după momentul violului. Se pare că acesta are de gând să dea statul român în judecată la CEDO, susținând că ar fi fost singurul virgin din Europa, condamnat pentru viol, potrivit vremeanoua.ro.

Citeste si:  Ce a vrut să afle Traian Băsescu de la Comisia Europeană în legătură cu Secția Specială

Totodată, din rechizitoriul întocmit de anchetatori ar fi reieșit faptul că Surleac Ioan ar fi întreținut cu victima doar raporturi sexuale orale.

“Surleac a fost singurul violator din Europa care a fost virgin. Acesta este adevărul. Am înțeles că acum a vorbit cu avocații și dă statul în judecată, la Drepturile Omului. La control, atunci când l-au examinat la pușcărie, a ieșit virgin. El e singurul din lume condamnat de viol și era virgin. Așa a fost. Acum este în Italia. Încearcă să-și construiască o viață nouă”, declară Radu Beligan, primarul comunei Văleni.

Citeste si:  Ipoteză nouă: Șeful programului nuclear iranian a fost ucis cu o mitralieră controlată prin satelit. Cum a fost comis asasinatul

Citeste articolul pe Cancan