2 iunie 1:00 AM

Abonare la google news

Iordănescu jr. și-a anunțat oficial despărțirea de campioană pe Facebook: „Fiecare în parte va rămâne în sufletul meu!”

Edward Iordănescu, antrennorul principal al CFR Cluj, care în sezonul recent încheiat a câștigat pentru a patra oară consecutiv titlul în Liga 1, a confirmat despărţirea de gruparea din „Gruia”. Iordănescu jr. a confirmat zvonurile printr-un mesaj postat pe o rețea proprie de socializare.

„Contractul meu cu CFR se termină oficial în câteva zile şi doresc să mulţumesc din suflet echipei, băieţii au fost speciali şi mă bucur că am reuşit această performanţă extraordinară împreună. Am lucrat cu un grup deosebit, total profesionist, de care nu ai cum să nu te ataşezi. Fiecare în parte va rămâne în sufletul meu. Mulţumesc preşedintelui, care a crezut necondiţionat în mine şi a fost mereu un factor major de echilibru, patronului, care ştiu ce eforturi face pentru echipă şi cât suflet pune, şi întregii conduceri. Nu am venit pentru bani la CFR şi nu plec pentru bani. Nu am un acord dat în altă parte şi nu ştiu ce o să-mi ofere viitorul. Am refuzat orice fel de contact până în acest moment şi prioritate a avut mereu CFR, doar că uneori în viaţă, chiar dacă există o dorinţă comună, există riscul să nu găseşti calea comună!!”, a fost mesajul lui Iordănescu jr.

Tehnicianul a ţinut să le mulţumească şi suporterilor, chiar dacă aceştia nu au putut fi aproape de echipă decât la finalul sezonului.

„Mulţumesc suporterilor pentru momentele speciale de la ultimul joc şi pentru dragostea lor pentru echipă şi nu în ultimul rând staff-ului tehnic, care a fost la nivel înalt, staff-ului medical şi tuturor celor implicaţi in activitatea zilnica a echipei! Sunt mândru că am reprezentat Clujul şi clujenii!! Hai CFR, campioana României!”, a conchis Edward Iordănescu.

 

Citeste articolul pe Cancan