vineri 8 octombrie 1:06 PM

Abonare la google news

Ionuţ Stoica, unul dintre cei mai iubiţi actori gorjeni, a murit. Bărbatul era infectat cu noul coronavirus


Ionuţ Stoica, unul dintre cei mai iubiţi actori gorjeni, s-a stins din viață. Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, era internat în Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti după ce s-a infectat cu noul coronavirus.


Ionuţ Stoica suferea de mai multe afecţiuni medicale, dar starea lui de sănătate s-a agravat după ce s-a infectat cu noul coronavirus. În ciuda eforturilor depuse de medici, aceștia nu au mai putut face nimic ca să-i salveze viața. Anunțul morții sale a fost făcut de reprezentanții Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu”.

”Cu profund regret anunţăm trecerea în nefiinţă a colegului nostru, actorul Ionuţ Stoica. Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace!”, a anunţat Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”.

Cunoscut pentru rolul principal din ”Polițist, adjectiv”

Ionuţ Stoica a fost actor al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu. Era cunoscut pentru rolul principal din filmul ”Poliţist, adjectiv”, regizat de Corneliu Porumboiu. Drama relata povestea lui Cristi, un poliţist dintr-un oraş de provincie, care investighează cazul unui licean, urmărit pentru trafic de droguri.

A fost desemnat cel mai bun film, regie şi scenariu la Galele Gopo din anul 2010. Filmul lui Corneliu Porumboiu a fost distins, în anul 2009, la Festivalul de la Cannes cu Premiul FIPRESCI şi cu Premiul Juriului, pentru secţiunea ”Un Certain Regard”. De asemenea, filmul a câştigat Marele Premiu la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), de la Cluj-Napoca, 2009.

Cancan.ro