marți 18 ianuarie 4:21 PM

Abonare la google news

Ionuț Rusu a fost pus în dificultate de un… cablu. Cât de tipicar e matinalul


Ionuț Rusu e stăpân pe sine pe scena concursurilor de stand-up comedy, pe scaunul de la radio, dar nu neapărat și atunci când merge la cumpărături. CANCAN.RO l-a surprins pe „matinalul” de la radio în timp ce dădea iama în magazine, puțin cam… nehotărât.


Autoironia s-ar potrivi perfect în contextul în care l-am găsit pe Ionuț Rusu! Cu ochii în șapte direcții, dar foarte atent la detalii, „matinalul” de la radio a zăbovit minute bune într-un mall din Capitală. Imaginile surprinse de paparazzii CANCAN.RO sunt grăitoare!

Ionuț Rusu, în mall, la cumpărături/ Sursă foto: CANCAN.RO

Zilele trecute, Ionuț Rusu s-a îndreptat cu viteză către un mall din Bucureși. Avea țintă clară, nu a mers la plimbare. Un cablu pentru telefonul mobil, cel mai probabil, căuta „jumătatea” lui Andrei Ciobanu de la radio. Și a tot căutat, și a căutat, până când, într-un final, a găsit ceva care se plia pe nevoile lui. Dar nu  l-a luat cu una, cu două. Cunoscutul vlogger s-a uitat atent la fiecare detaliu și, după ce a verificat că totul e în regulă, a plătit și a plecat satisfăcut.

(CITEȘTE ȘI: IONUȚ RUSU ȘI ANTONIA, CINĂ ROMANTICĂ DEASUPRA BUCUREȘTIULUI)

Ionuț Rusu s-a îndrăgostit din nou

CANCAN.RO vă dezvăluia la finalul anului 2021 că matinalul de la Kiss FM are o nouă iubită și nu se mai ascunde. Vlogger-ul Ionuț Rusu, unul dintre cei mai cunoscuți umoriști de pe net, iubește din nou, astfel că la brațul lui a ”răsărit” un frumos manechin, Antonia. Dragoste mare, se pare, cei doi fiind văzuți de multe ori ”giugiulindu-se” la colțul străzii.

Ionuț avea să-i facă o mare surpriză focoasei lui. A invitat-o la o cină romantică, dar nu oriunde, ci… deasupra Bucureștiului.

Ionuț Rusu și Antonia, cină romantică deasupra Bucureștiului!

Cine este Ionuț Rusu

Ionuţ Rusu, unul dintre cei mai cunoscuți comedianţi de la noi, are peste un milion de urmăritori pe Facebook, 700.000 pe Youtube, „la pachet” cu sute de milioane de vizualizări. Ionuț Rusu a scris şi o carte, în colaborare cu Andrei Ciobanu, pe baza unor sketch-uri care îi au „protagonişti” pe Dumnezeu şi Satana.

(CITEȘTE ȘI: STAR-VLOGERUL DE LA IUMOR RECUNOAȘTE ÎN SFÂRȘIT RELAȚIA CU SEXY-ASISTENTA DE LA PRO TV)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cancan.ro