Abonare la google news

Ionuț Negoiță, dezvăluiri fabuloase despre vânzarea lui Dinamo: „L-am dat pe un leu, dar nici pe ăla nu mi l-au dat!” Cum l-a convins Pablo Cortacero

Ionuț Negoiță a vorbit despre vânzarea clubului Dinamo spaniolilor conduși de Pablo Cortacero. Omul de afaceri spune că ibericii l-au convins în momentul în care au virat 500 de mii de euro în club, ca împrumut. „Au început bine, dar au continuat prost” , spune fostul patron din Ștefan cel Mare.

Dinamo trage tare pentru a reveni pe linia de plutire. Imediat după ce Pablo Cortacero a dispărut din peisaj, suporterii au preluat frâiele clubului și au asigurat banii pentru supraviețuirea echipei. DDB are, totuși, de trecut cel mai mare test: asigurarea licenței.

Între timp, apele s-au învolburat iar în Ștefan cel Mare. Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină, iar vestiarul lui Dinamo a fost aruncat în aer. Jucătorii au cerut ca atacantul senegalez să nu mai fie primit la antrenamente.

Ionuț Negoiță, dezvăluiri fabuloase despre vânzarea lui Dinamo: „L-am dat pe un leu, dar nici pe ală nu mi l-au dat!” 

Până la clarificarea situației din clasament, dar și a celor din vestiar sau administrative, Ionuț Negoiță revine cu noi dezvăluiri despre vânzarea clubului către Pablo Cortacero.

„Am avut discuții cu multă lume, cu tot felul de naționalități. Indieni, pakistanezi, italieni, spanioli ș.a. Chiar și vreo doi români care se băgau în seamă. Prin comparație cu alții, spaniolii au fost mai serioși. Și au început bine, dar au continuat prost.

Cortacero a venit cu Țălnar și cu Șerdean, dar și cu un domn Melero. Am vorbit pe video cu ei pentru că era pandemia. Melero, un domn extrem de respectat în Spania, apoi a intrat și Contra în ecuație. Se știa cu Melero, premisele erau bune.

Au adus 550.000 de euro fără să vină în țară, mai pe nevăzute. Toată povestea, toată ecuația suna promițător”, a declarat Ionuț Negoiță pentru GSP.

Ionuț Negoiță: „Am cerut un leu, dar nici pe ăla nu l-am văzut!”

„Își doreau să facă o echipă foarte bună, cu Contra, să aducă spanioli, președinte de club, oameni pregătiți, oameni cu experiență în fotbal. Spuneau că vin cu fotbaliști care n-au loc prin Spania.

Lucrurile, până la un punct financiar și organizatoric, arătau promițător. La un moment dat n-au mai avut bani. Dar ei au dat 550.000 de euro fără să fie acționari în club, ca împrumut!

Eu am dat Dinamo pe 1 leu, era simbolic, dar nici p-ăla nu mi l-au dat! Dacă nu am găsit pe cineva care să-mi dea mai mult de un leu…. Partea bună e că am reușit să mă descarc de o poveste, s-o preia altcineva și să se ocupe de ea. Nu era ca o societate pe care o abandonezi”, a mai declarat Ionuț Negoiță.

Citeste articolul pe ProSport