Abonare la google news

Ionuț Negoiță, condiția pentru a deveni membru DDB: „Eu încă am cheltuială lunară cu Dinamo!”. Când se va înscrie în programul suporterilor-acționari

Ionuț Negoiță, fostul acționar de la Dinamo, a dezvăluit de ce a ales să nu se înscrie până acum în programul DDB, dar susține că o va face la un moment dat.

Omul de afaceri a explicat ce cheltuieli are în continuare în ceea ce privește clubul Dinamo și susține că acestea îl împiedică să devină membru DDB.

Ionuț Negoiță consideră că încă face eforturi financiare pentru clubul Dinamo, deși s-a retras din fotbal după ce a cedat clubul spaniolului Pablo Cortacero.

Ionuț Negoiță, condiția pentru a deveni membru DDB

„Nu sunt încă înscris. Mi-au lăsat multe lucruri pe care eu le gestionez… Când vom clarifica aceste lucruri și nu voi mai avea cheltuieli indirecte cu clubul o să mă înscriu în DDB.

Unii se înscriu cu o mie și ceva de euro. Eu am cheltuială lunară cu Dinamo. Ei acum au birourile clubului și magazinul de prezentare la mine. Ei nu plătesc nimic, absolut nimic! Sunt peste 400 de metri pătrați, deci sunt vreo 4.000-5.000 de euro pe lună, plus TVA, plus utilitățile. Prețurile sunt oricum la jumătate pentru că erau făcute pentru club.

Eu sper să găsească o soluție. Momentan nu pot să-i dau afară. Eu am salvat Dinamo! Era ca și mort când l-am luat, e ca și un copil, dar până la un punct. Nu pot să suport la nesfârșit toate cele… Nu iau decizii radicale, dar și răbdarea mea are o limită! Precum cu copilul: chiar dacă e al tău, nu accepți să arunce cu pietre în tine sau să facă anumite lucruri pentru că e prea mult”, a spus Ionuț Negoiță, pentru GSP.

Programul DDB a ajuns la 14 mii de membri cotizanți, iar suporterii au reușit să reducă din datoriile clubului Dinamo și promit că nu se vor opri aici. Aceștia continuă să strângă bani pentru salariile jucătorilor și pentru obținerea licenței pentru Liga 1.

Citeste articolul pe ProSport