marți 21 septembrie 5:06 PM

Abonare la google news

Ionuț Chirilă, mutare „genială” la Academica Clinceni: „Mă ajută Prandelli!”

Ionuț Chirilă are planuri mari la Academica Clinceni și aduce un preparator fizic italian, care i-ar fi fost propus tocmai de Cesare Prandelli, fostul antrenor al lui Adrian Mutu de la Fiorentina.


În vestiar, Chirilă le-a transmis jucătorilor că „vor fi puși pe picioare” de un preparator „genial”.

La Clinceni, club cu mari probleme financiare, Ionuț Chirilă îl înlocuieşte pe Ilie Poenaru, care a semnat de curând cu Gaz Metan Mediaș.


Ionuț Chirilă aduce un preparator fizic „genial” la Clinceni: „Mă ajută Prandelli!”

În tentativa de a evita retrogradarea cu Academica, Ionuț Chirilă se va baza și pe preparatorul fizic italian Roberto De Filippis, după cum scrie Digi Sport.

„E genial! Mă ajută Prandelli”, i-a șocat Chirilă pe jucătorii formației din Clinceni.

În vârstă de 33 de ani, Filippis a fost un jucător modest, chiar dacă a trecut prin Academia lui Inter.

„Există și o colaborare cu o școală foarte bună de fotbal, Prosport.ro Academy, unde sunt foarte mulți jucători talentați. Cu siguranță vom lua de acolo pentru a construi. Dar întâi trebuie să urcăm, să ne salvăm. În șase luni de zile se face filosofia unei echipe”, a declarat Ionuț Chirilă pentru Telekom Sport.

Fost antrenor la Electromagnetica, Unirea Focșani, Jiul Petroșani, UTA Arad, Concordia Chiajna și Politehnica Iași, Ionuț Chirilă revine pe banca tehnică a unei echipe de fotbal, după aproximativ șapte ani.

Ionuț Chirilă o preia pe Academica Clinceni de pe ultimul loc din Liga 1, cu doar două puncte în cele nouă etape disputate până acum și va avea un debut infernal la echipa ilfoveană. Pentru Academica Clinceni urmează meciurile cu FCSB, FC Botoșani, Universitatea Craiova și UTA.

Prosport.ro


Stirile.eu