Abonare la google news

Ioniţă de la Clejani, despre situaţia lui Fulgy: „E băiatul meu, a greşit, ce să-i fac să-i dau în cap? Alex Velea e vreun sfânt?”

Fulgy (23 de ani), fiul Clejanilor, a fost săltat de Poliţie în noaptea de duminică, 6 iunie. După incident, Poliţia a dat presei un comunicat, în care se specifica faptul că Dan Manole Constantin Fulgeraş a fost ridicat de la domiciliu în urma unei plângeri făcute chiar de tatăl său, Ioniţă de la Clejani şi că, în urma unui comportament agresiv şi recalcitrant, acesta a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate, scrie Click.ro

 

„Fulgy e major, eu nu pot să-l iau să-l strâng de gât şi să-i spun: ai greşit! Este un băiat bun, care nu a făcut faţă la tot ce se întâmplă în jurul lui. Bucureştiul e o junglă. Poliţia nu face nimic. Televiziunile vin la mine la poartă. De ce nu vă duceţi în spate la Mc să vedeţi dealeri? Bă, frate, e băiatul meu, a greşit. Ce să fac, să-i dau în cap? Ce Alex Velea e sfântul de pe lume?”, a declarat Ioniţă de la Clejani, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul