Abonare la google news

Ionel Gane, despre obiectivul pe care îl are Dinamo: „Vreau în play-off!”

Ionel Gane, actualul antrenor de la Dinamo, a dezvăluit obiectivul pe care îl are formația roș-albă. În plus, acesta a vorbit despre Cosmin Contra, fostul antrenor al echipei din „Ștefan cel Mare”.

În ultimul meci de campionat, Dinamo a remizat, acasă, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, 0-0.

„Câinii” se află pe locul 10 din Liga 1, cu 26 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

Ionel Gane, despre obiectivul pe care îl are Dinamo

Tehnicianul lui Dinamo susține că își dorește accederea în play-off, însă, în momentul de față, nu se gândește la o asemenea performanță, dată fiind situația prin care clubul a trecut, îh ultima perioadă.

„Sincer, îmi place să mă uit în sus (n.r. la clasament), dar vrei, nu vrei, trebuie să te uiți la tot clasamentul. Eu vreau în play off, dar nu are niciun rost să ne gândim acolo, având în vedere situația prin care am trecut. Asta nu înseamnă că, dacă pe finalul acestor etape voi putea să mă lupt pentru play-off, nu o s-o fac”, a declarat Ionel Gane, la Telekom Sport.

Florin Prunea a ieșit din programul „DDB”

Florin Prunea, fostul manager general de la Dinamo, a decis să se retragă din programul „DDB”, acolo unde era membru cotizant. Acesta a explicat motivul pentru care a luat o asemenea decizie.

„Eu m-am retras. Am avut card, dar m-am retras. Dar motivul nu a fost faptul că am plecat de la club. Eu am avut motivele mele. Au fost motive personale.

Dar nu are nimic de a face cu proiectul în sine! Repet, ce fac băieții ăștia e extraordinar. Vor strânge banii și de licență. Licența e momentul zero. Dinamo nu va muri datorită lor”, a declarat Florin Prunea, pentru Fanatik.

Sursa: Prosport