Ionel Dănciulescu, verdict în privința unui jucător de la Dinamo: „A greșit, cu siguranță va mai greși!” | EXCLUSIV ProSport Live

Ionel Dănciulescu l-a analizat pe tânărul Mihai Eșanu, portarul lui Dinamo, și este de părere că formația roș-albă trebuie să-i acorde încredere, deși, în ultima perioadă, a comis mai multe greșeli.

Mihai Eșanu (22 de ani) este un produs al academiei lui Dinamo. Acesta a fost adus, în vara lui 2018, la prima echipă a clubului roș-alb.

Dinamo se află pe locul 12 din Liga 1, cu 26 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

Ionel Dănciulescu, verdict în privința lui Mihai Eșanu

Fostul oficial din „Ștefan cel Mare” îl apreciază foarte mult pe Mihai Eșanu și susține că Dinamo trebuie să-i ofere continuitate, deoarece este tânăr și are potențial să ajungă un mare portar.

Citeste si:  Gigi Becali, schimbare radicală. „Era un jucător foarte bun! Acum îți dă cu ceva în cap dacă vorbești urât lângă el!” + Averea pierdută într-o singură seară la poker | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

„Eu i-aș da credit, în continuare, lui Eșanu. Este un băiat de caracter, un baiat care a trecut prin multe, a avut o grămadă de probleme. A fost, la un moment dat, un antrenor care pur și simplu nu-l primea la Săftica să se antreneze. A avut evoluții bune, gândește-te că este primul lui sezon la un nivel de seniori. A greșit, cu siguranță va mai greși, dar, dacă îi dai încredere și continuitate, cu siguranță va ajunge un portar de top”, a declarat Ionel Dănciulescu, la ProSport Live.

Citeste si:  Toni Petrea confirmă ProSport! Antrenorul FCSB, ultimele detalii despre accidentarea lui Florin Tănase

Ionel Dănciulescu, atac devastator la adresa spaniolilor de la Dinamo

Ionel Dănciulescu s-a săturat de spaniolii care au preluat-o pe Dinamo și îi îndeamnă să le ofere suporterilor acțiunile pe care le dețin. În plus, „Danciu” a vorbit în termeni duri despre aceștia, pe care îi acuză de faptul că fură banii strănși de suporteri.

„Spaniolii au făcut haos, eu nu înțeleg de ce nu vin frumos să dea actiunile către suporteri și cred că lucrurile ar avea o finalitate. Eu sunt convins că, alături de „DDB”, vor apărea mulți sponsori, dar așa, cu partea spaniolă nimeni nu se asociază. Ei stau aici numai ca cei din „DDB”, săracii, să strângă banii și cumva să fure banii. Nimeni nu se sesizează! Dacă se întâmpla ca un patron român sa fie în altă țară străină, cu siguranță era luat la purificat și nu cred că scăpa”, a spus Ionel Dănciulescu.

Citeste si:  EXCLUSIV Oana Zăvoranu, veste uriașă în războiul cu influencerii. Anda Adam va înnebuni de nervi

Sursa: ProSport

 4 total views