17 martie 6:13 PM

Abonare la google news

Ionel Dănciulescu pariază pe Gigi Mulțescu și este convins: „Cea mai bună variantă! Dinamo poate să joace la un alt nivel!”

Ionel Dănciulescu este foarte optimist după revenirea lui Gigi Mulțescu la Dinamo și crede că tehnicianul care l-a înlocuit pe Ionel Gane este capabil să salveze echipa de la retrogradare.

Fostul internațional român este convins că fanii din DDB au ales cea mai bună variantă și știe ce trebuie să facă repede Gigi Mulțescu, pentru ca echipa să poată câștiga puncte în Liga 1.

În plus, Ionel Dănciulescu n-a uitat de Ionel Gane și crede că antrenorul rămas la Dinamo după despărțirea de Cosmin Contra n-a fost inspirat atunci când a decis să mizeze pe un sistem de joc cu trei fundași centrali.

Ionel Dănciulescu: „Gigi Mulțescu, cea mai bună variantă pentru Dinamo!”

După despărțirea de Ionel Gane, care a pierdut și duelul cu FC Argeș, scor 1-2, clubul din „Ștefan cel Mare” a anunțat că a bătut palma cu Gigi Mulțescu, deși lui Florin Bratu i s-a transmis că va fi sunat pentru a stabili ultimele detalii. Ionel Dănciulescu este convins că experimentatul antrenor poate să evite un veritabil dezastru la Dinamo, care nu concepe să retrogradeze în Liga 2.

„Sper ca numirea să fie de bun augur. E clar că era cea mai bună variantă, cunoaște în mare măsură tot ce se întâmplă la echipă. Sper să resusciteze echipa din punct de vedere al moralului, aici suferă echipa. Echipa are potențial și poate să joace la un alt nivel și poate să adune puncte.

Au reușit să ajungă în semifinalele Cupei, au învins FCSB-ul. Și la Craiova au jucat bine, și cu Piteștiul. Suferă din punct de vedere ofensiv și încă nu s-au reglat automatismele în faza defensivă. Sunt lucruri evidente. Sistemul cu 3 (n.n. fundași) care a fost folosit la ultimele partide nu a dat randament”, a spus Dănciulescu, la Digi Sport.

Citeste articolul pe ProSport